Mölke
familieweekend

Familieweekend organiseren?

Familieweekend Vakantiepark Mölke

Ben je bezig met een familieweekend organiseren of  ben je op zoek naar een locatie voor een familiereünie? Wij beschikken over alle faciliteiten voor een heerlijke familiedag of familieweekend in Nederland. Vakantiepark Mölke ligt in Zuna, tussen Rijssen en Nijverdal in Overijssel. Gelegen op de grens van Twente en Salland is er hier veel te doen. Ontdek samen met je familie de natuur met wandelingen, fietstochten of rondvaarten. Trek eropuit in de omgeving en ga naar diverse culturele bezienswaardigheden in de buurt. Ook ligt ons park op slechts 20 minuten afstand van Avonturenpark Hellendoorn! 

Familieweekend bij Mölke

Wil je een familieweekend organiseren en overnachten op ons vakantiepark? Geen probleem! Wij beschikken over vele luxe accommodaties die je naast elkaar kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan de stellingmolen, bunagelletes met sauna of onze boomhut en twee regge cottages! Het park beschikt onder andere over een binnenzwembad , air trampoline en binnenspeeltuin.Zo hoeven de kinderen zich in ieder geval nooit te vervelen!
Bekijk de mogelijkheden
 

Kamperen tijdens familieweekend

Neem je een eigen camper, caravan of tent mee? Je bent van harte welkom! Kies één van de mogelijkheden voor het kamperen en sta gezamenlijk op het zelfde veld. Eigen sanitair? Boek dan een Super Comfort kampeerplaats. Onze 5 sterrencamping met vele faciliteiten als kindersanitair, aangepast sanitair voor mindervaliden, safaritenten en een centrale sauna zullen zorgen voor een onvergetelijk familie kampeerweekend.
Bekijk de camping
 
Vanaf
€ 64
€ 57
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
6Sommige
Vanaf
€ 64
€ 57
1 nacht
2 personen

Camperplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
61
Vanaf
€ 33
€ 32
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats

Overijssel, Zuna
61

Activiteiten voor families

Geniet je graag van de prachtige natuur en ben je het liefst dichtbij het water? Of liever een spannende activiteit? Voor jong & oud is er een scala aan mogelijkheden met indoor- en outdooractviteiten. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan met je familie in onze bowl kelder. Daarnaast kun je de omgeving ontdekken met een Green buggy, fluisterbootjes of kano's! Er is een breed scala aan activiteiten voor de hele familie, ontdek ze op onze activiteiten pagina!
Ontdek de activiteiten

Leuke activiteiten voor een familieweekend

Voor jong & oud zijn er verschillende activiteiten. Ben je het liefst op of rondom het water? Mölke is gelegen aan het riviertje de Regge, ideaal voor een actieve kanotocht of een prachtige rondvaart met schipper. Ben je liever actief bezig met de familie? Klootschieten en handboogschieten behoren ook tot de mogelijkheden.

Wil je niet weersafhankelijk zijn? Bij Partycentrum Mölke is er een leuke binnenspeeltuin direct gelegen aan het restaurant. Hier kun je heerlijk iets drinken en/of eten terwijl de kids onder jullie toezicht aan het spelen zijn. Wil je liever een gezamenlijk spel? Reserveer dan een bowlingbaan met led-verlichting en muziek. Plezier gegarandeerd!

Koud en warm buffet, barbecue of diner?

Afsluiten met een heerlijk diner, dan kun je in ons restaurant zeker terecht. Een eigen zaal met bijvoorbeeld een warm & koud buffet, dinerbuffet of barbecue behoort ook tot de opties.

Onvergetelijk word je familiefeest als je met z’n allen blijft slapen op ons vakantiepark. Heerlijk kamperen met een speeltuin op elk kampeerveld of liever de comfort van een accommodatie? Je kunt bij ons accommodaties boeken gelegen op het zelfde veld, zodat iedereen een eigen verblijf heeft.

Groepsverblijf

Wil je liever met het hele gezelschap in een accommodatie verblijven? Geen probleem. Voor groepen tot 14 volwassenen bieden we een ruim groepsverblijf aan. Deze geschakelde woning heeft 2 woonkamers, 2 keukens en 7 slaapkamers! De ruime woonkamer is voorzien van een grote tafel waar iedereen gezellig samen kan zijn.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of eventuele vragen. Hopelijk tot snel op ons prachtige familiepark direct aan het water gelegen.