• Altijd het fijne weekendgevoel
 • Zet geen wekker
 • Streekproducten
 • 5 sterren omgeving
 

Dé Slow Living Experience

Dag in, dag uit. Hier vier je het weekend!

De Slow Living Experience. Wat is dat nou eigenlijk? Eigenlijk kun je dit gevoel het beste vergelijken met je eigen weekendgevoel: op zoek naar leuke plekken in de omgeving, een dagje weg, spelen en sporten of even op adem komen. Doen wat je leuk vindt, genieten van elkaar en dat op een plek met een huiselijke sfeer waar alle zintuigen geprikkeld worden. Slow Living noemen wij dat. Dag in, dag uit, hier is het altijd weekend. 

Slow Living in het kort:

 • Een fijne atmosfeer voor iedereen. We maken het gezellig met lekker eten en drinken, fijne plekjes, vuurtjes en lichtjes. We houden van dat gezellige weekendgevoel; 
 • Service zoals jij hem wenst: wij bieden standaard opgemaakte bedden, maar ook ontbijtservice en hotelservice zijn mogelijk. Ook leveren we de lekkerste high tea boxen en BBQ-pakketten bij jouw huisje! Wat voor vakantie maak je ervan? 
 • Slow sunday vibes tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren in in de zomervakantie: wakker gezonden worden met slow music door zangeres Mensje van Steen. En meer van deze chille activiteiten; 
 • Ander voorbeeld: je hoeft geen wekker te zetten. Knutselen zoals je dat kent: gewoon wanneer jij dat wilt. Je kunt op ieder moment binnenkomen in de knutselacademie tijdens onze knutselactiviteiten. Maak kennis met ons leuke animatieteam
 • En meer: kom jij ook onze Slow Living Experience ontdekken? Zo hebben onze andere gasten het ervaren!

Dit gevoel heb je niet alleen in Zuna, ook in onze omgeving. Als tijd ons kostbaarste bezit is, dan is Twente de Rijkste regio van Nederland. Hier leven we allemaal net iets rustiger.

Dit gevoel kun je bij ons ervaren. In de omgeving, op het park in je huisje of op de kampeerplaats

 

Bekijk deze impressie van zo'n lekker dagje ⤸

 
 
Boek ook zo'n energieboost
 

Twente roept je

Vier hier het vrije leven. Wij geloven dat jullie samen of met je familie echt van elkaar geniet als je het vrije leven ervaart. Trek er samen op uit in de regio en dat faciliteren wij. We liggen direct aan het kabbelende riviertje De Regge. In de ochtend geniet je van een heerlijke zonsopkomst, maak je een wandeling in de frisse buitenlucht langs het water en scoor je een streekontbijt in onze landschapswinkel. Kies daarna zelf hoe jij de omgeving in gaat die veel natuur rijk is, met o.a. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Hoe ga jij de omgeving in? Onze locatie en omgeving bieden jou één zekerheid: je gaat opgeladen naar huis. 

Hoe ga jij Twente ontdekken?

Op gemak tot jezelf komen 

Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met eigentijdse kleinschalige faciliteiten. En omdat je mooi weer ☀️  bij ons wel bij kunt bijboeken (ja, echt waar 😏), maar we dat niet kunnen garanderen hebben we veel binnen- & buitenfaciliteiten. Alles heel kindvriendelijk, want jullie ouders moeten zich ook op het gemak voelen.

Verwen jezelf met topfaciliteiten
We hebben een binnenzwembad- en speeltuin, een strandje aan de Regge, unieke LED's Go bowlingbanen, een fijn voetbalveld, de bekende tafeltennistafels een restaurant met terras aan het water en ook overal op het terrein speeltuinen. En veel meer.

Onze ligging biedt ook voldoende uitdaging voor jullie, fanatieke ouders of echtpaark en actieve kids of kleinkinderen. Want geeft toe: op een zondag wil jij toch ook lekker buitenspelen? In here it's always sunday!

Kom zoals je bent

Je boekt bij ons voor je vitamine D, om jezelf op te laden of om een fijne tijd met elkaar door te brengen. Je boekt niet zomaar een huisje, want dan kun je ook wel thuis zitten. Je komt voor onze heerlijke omgeving, de faciliteiten en om de Slow Living Experience te ervaren. En dat kun je bij ons ervaren in onze huiselijke (bijzondere) accommodaties en fijne kampeerplekjes. Kom zoals je bent!

 
Boek nu jouw vakantie voor 2021
 
 • Gratis omboekgarantie
 • 5 sterren van de ANWB
 • Populair onder jonge gezinnen
 • En actieve ouderen