Mölke
Slow Living Experience aan de Regge

Slow Living

Minder haast, meer geluk

Slow living in Overijssel

Stop de tijd

Geniet van de kleine momenten

Slow living experience bij Mölke

Twentse verademing

Natuurlijk genieten aan de Regge

De Slow Living Experience

 • Altijd het fijne weekendgevoel
 • 5-sterren vakantiepark
 • In de bosrijke omgeving van Twente
 • Minder haast, meer geluk

Beleef dé Slow Living Experience bij Mölke

Dag in, dag uit. Hier vier je het weekend!

De Slow Living Experience. Wat is dat nou eigenlijk? Eigenlijk kun je dit gevoel het beste vergelijken met je eigen weekendgevoel: op zoek naar leuke plekken in de omgeving, een dagje weg, spelen en sporten of even op adem komen. Doen wat je leuk vindt, genieten van elkaar en dat op een plek met een huiselijke sfeer waar alle zintuigen geprikkeld worden. Slow Living noemen wij dat. Dag in, dag uit, hier is het altijd weekend. 

 

Mölke door de jaren heen #50jaar ⤵

 

Slow living in het kort

Geniet van een fijn sfeertje, heerlijke vibes en een goede service. Geniet van het niet zetten van je wekker. En nog veel meer! Dit gevoel heb je niet alleen in Zuna, maar ook in de omgeving. Als tijd ons kostbaarste bezit is, dan is Twente de Rijkste regio van Nederland. Hier leven we allemaal net iets rustiger. Dit gevoel kun je bij ons ervaren. In de omgeving, op het park, in je huisje of op je kampeerplaats. Kom jij ook onze Slow Living Experience ontdekken?

 
  Een fijne atmosfeer voor iedereen

  We maken het gezellig met lekker eten en drinken, fijne plekjes, vuurtjes en lichtjes. We houden van dat gezellige weekendgevoel. Kom jij het ook bij ons ervaren?

  Service zoals jij hem wenst

  Bij het boeken van een van onze accommodaties kun jij jouw vakantie nog comfortabeler maken met onze upgrades! Boek bijvoorbeeld een BBQ-workshop of een persoonlijke photoshoot van een echte professional. 

  Slow sunday vibes

  Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie: wakker worden met slow music door sing & songwriters uit de buurt. En meer van deze chille activiteiten.

 

Iedereen verdient een stukje slow living! Wanneer kom het bij ons ervaren?

Laat je inspireren door onze video en reiservaringen

 

Slow down, Twentse verademing

Vier hier het vrije leven. Wij geloven dat jullie samen of met je familie echt van elkaar geniet als je het vrije leven ervaart. Trek er samen op uit in de regio en dat faciliteren wij. We liggen direct aan het kabbelende riviertje De Regge. In de ochtend geniet je van een heerlijke zonsopkomst, maak je een wandeling in de frisse buitenlucht langs het water en scoor je een streekontbijt in onze landschapswinkel. Kies daarna zelf hoe jij de natuurrijke omgeving in gaat met o.a. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Onze locatie en omgeving bieden jou één zekerheid: je gaat opgeladen naar huis. 

Hoe ga jij Twente ontdekken?

Op gemak tot jezelf komen 

Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met eigentijdse kleinschalige faciliteiten. En omdat je mooi weer ☀️ bij ons bij kunt bijboeken, maar we dat niet kunnen garanderen hebben we veel binnen- en buitenfaciliteiten die kindvriendelijk zijn, want ouders moeten zich ook op hun gemak voelen. We hebben een binnenzwembad- en speeltuin, een strandje aan de Regge, unieke bowlingbanen, een fijn voetbalveld, de bekende tafeltennistafels, een restaurant met terras aan het water en ook overal op het terrein speeltuinen. En nog veel meer.

Onze ligging biedt ook voldoende uitdaging voor fanatieke ouders, echtparen, actieve kids of kleinkinderen. Want geef toe: op een zondag wil jij toch ook lekker buitenspelen? In here it's always sunday!

"Reflecteren is een moment van stilte, een pauze nemen van het dagelijkse leven en nadenken over wie we zijn en waar we naartoe gaan." - Jitske Westra

Neem je wel eens de tijd om te kijken hoe het nou echt met je gaat? 🤔 Is het misschien tijd voor een reset? Ga dan tijdens je verblijf aan de slag met het ResetPakket van Jitske Westra! Met maar 4 simpele, concrete stappen begint jouw verandering! Doe een stapje terug, denk na over wat je écht belangrijk vindt, check je nieuwe inzichten en kijk vooruit. Boek dit ResetPakket bij je verblijf voor maar €50,00. Door eenvoudig te werken aan jezelf, waar en wanneer je maar wilt tijdens het verblijf, geloven we erin dat het ResetPakket jou helemaal op scherp kan zetten. 

Overnachten op ons vakantiepark

Je boekt bij ons voor je vitamine D, om jezelf op te laden of om een fijne tijd met elkaar door te brengen. Je boekt niet zomaar een huisje, want dan kun je ook wel thuis zitten. Je komt voor onze heerlijke omgeving, de faciliteiten en om de Slow Living Experience te ervaren. En dat kun je bij ons ervaren in onze huiselijke (bijzondere) accommodaties en fijne kampeerplekjes. Kies jouw favoriet!

 
 

Pop-up glamping

Swipe voor meer foto's ↔️

 

Geniet van wellness

Swipe voor meer foto's ↔️

 

Ons personeel

Swipe voor meer foto's ↔️

Proef de sfeer

Swipe voor meer foto's ↔️

 

Horeca

Swipe voor meer foto's ↔️

 

Slowlands festival

Swipe voor meer foto's ↔️