Mölke
Kinderrestaurant

Kinderrestaurant

Kinderrestaurant in Twente

Op zoek naar een  kinderrestaurant in Twente of Overijssel waar je lekker kunt eten en waar je kinderen plezier kunnen hebben? Bij Mölke kunnen de kinderen spelen met broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes of familieleden in de binnenspeeltuin die naast het restaurant ligt. Zo kun je heerlijk genieten van een hapje eten terwijl de kinderen zich begeven door het zand en de ballenbak van de binnenspeeltuin. Bij ons is het mogelijk om a la carte te eten, kun je kiezen voor een 3-gangen menu óf wanneer je met een grote groep bent kiezen voor buffetten.

 

Restaurant

Voor de kinderen zijn er kindermenu’s met patat, snacks en lekkere ijsjes. Naast de kindermenu’s kunnen de kinderen genieten van heerlijke poffertjes! Daarnaast hebben we niet alleen aan de kinderen gedacht. Jijzelf hebt uiteraard ook een ruime keuze.

 

Buiten spelen en kindvriendelijke faciliteiten

Buiten is er een speeltuin met een luchtspringkussen. Hier kunnen de kinderen heerlijk op springen. Daarnaast is er iets verderop op het park ook nog een kleine kinderboerderij. Daarnaast zijn er in het restaurant kinderstoelen, is er een toilet met een baby-verschoonplaats en is er in overleg een ruimte mogelijk om de allerkleinsten te kunnen laten slapen. Dat is pas écht een kinderrestaurant.

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten