1. 5 Sterren vakantiepark
  2. Suppen, varen en kanoën
  3. Nieuwe Streekwinkel
  4. Boek voordelig voor 2022

Slow Living aan de Regge

Bij Mölke is vanalles te beleven voor iedereen! Als je zin hebt om de omgeving te gaan verkennen dan helpen we je graag op weg. Ga bijvoorbeeld lekker varen op de Regge of touren in een Green Buggy! Lekker op het park blijven? Dan zal je je ook niet vervelen met ons zwembad, fijne horecagelegenheden en eindeloze speelmogelijkheden!

Ontdek snel wat je bij ons allemaal kan doen! Maak je keuze hier. 

Eten en drinken Buitenfaciliteiten Binnenfaciliteiten Kids Praktische faciliteiten

Eten en drinken

Buitenfaciliteiten

Binnenfaciliteiten

Kids

Praktische faciliteiten

Eten en drinken

Bij een fijne vakantie hoort lekker eten! Daarom maken we heerlijke ontbijtjes, lunches, borrels en diners voor je klaar in ons restaurant en onze snackbar. Liever zelf koken? In onze Streekwinkel verkopen we heerlijke Streekproducten!

Buitenfaciliteiten

De Regge, de Sallandse heuvelrug en de Holterberg: de omgeving van Mölke heeft zo veel te bieden! Huur een bootje, fiets of buggy en verken de omgeving. Geniet samen van het heerlijke buitenleven bij Mölke!

Binnenfaciliteiten

Perfect voor een regenachtige dag, of een uitstapje dicht bij je vakantiehuisje: onze binnenfaciliteiten! Of je nu lekker gaat zwemmen in het zwembad met peuterbad of een avondje gaat bowlen, plezier is gegarandeerd!

Kids

Bij Mölke is het een feest voor kinderen van alle leeftijden! In de speeltuinen kunnen kinderen zich uren vermaken en op het strandje worden vollop zandkastelen gebouwd. Ook staat ons animatieteam natuurlijk klaar voor de leukste activiteiten!

Praktische faciliteiten

Ook bieden we ook nog een aantal praktische faciliteiten aan. Goed om te weten voor je bij ons komt!

🏎️  Oplaadpunten voor de elektrische auto zijn beschikbaar
ℹ️  Er is een informatiepunt waar we je alles kunnen vertellen over Mölke en de omgeving
😃  Onze huiskamer met comfortabele zithoek, waar je altijd welkom bent
🧺  In onze wasserette kan je je kleding gemakkelijk wassen

 
 

Specials om jouw verblijf te upgraden!

Tijdens jouw verblijf bieden we van allerlei lekkere boxen aan, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Van een heerlijke high tea box tot een BBQ-pakket voor jouw winterbarbecue of een gourmetstel met diverse vleessoorten. Waarmee ga jij je verblijf upgraden?

Hier kan je ons vinden!