Mölke
Camping met viswater

Camping met viswater

 • Gelegen aan de Regge
 • Accommodatie of kampeerplek aan het water
 • Viscamping in Overijssel

Camping met viswater

Op zoek naar een camping aan viswater in Twente, Overijssel? Je kunt bij ons een accommodatie huren aan het water of bij ons terecht met eigen tent of toercaravan op een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of supercomfort kampeerplaats met eigen privé sanitair. En daarnaast hebben we ook unieke glamping mogelijkheden. Mölke ligt direct aan het riviertje de Regge. De Regge heeft uitstekende vismogelijkheden. Op onze camping met viswater is een vissteiger aanwezig en langs de Regge vind je diverse visplaatsen. Tellingen in opdracht van het Waterschap wijzen uit dat er ten minste 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge. Meestvoorkomende soorten zijn blankvoorn, kolblei, baars, riviergondel, winde, brasem, paling, ruisvoorn, snoek en karper. Dus voor een heerlijke visvakantie in Nederland moet je bij Vakantiepark Mölke zijn!

Camping met visgelegenheid

Ook in de omgeving van onze camping aan viswater vind je prima visgelegenheden. Er zijn vele visvijvers op loop- en fietsafstand van de camping met visgelegenheid. Ook zijn er op ongeveer 20 km afstand twee schitterende forellenkwekerijen. Voor je visvakantie in Overijssel ben je dus bij Mölke op de ideale plek.

 
 

Visvakantie in Nederland

Nadat je een hele dag heerlijk aan het water hebt doorgebracht, kun je op Vakantiepark Mölke vele verschillende vormen van vertier vinden. De viscamping is van alle gemakken voorzien en biedt vele faciliteiten en activiteiten, zo is er op onze camping met viswater een overdekt zwembad te vinden waar je jezelf als een vis in het water zult voelen. Daarnaast vindt je er bijvoorbeeld ook een overheerlijk restaurant met een prachtig terras en diverse andere faciliteiten.

Wat heeft onze viscamping te bieden:

🏞️ Direct gelegen aan de rivier De Regge, met meer dan 20 vissoorten
🎣 Visplekken en stijgers aan het water om te vissen!
🏡 Vakantiehuisje aan het viswater om je hengel uit te werpen. Ideaal voor een visvakantie!
⛺ Comfort kampeerplaatsen bij het water
🚿 Kampeerplaatsen met privé sanitair
🛒Winkel op de camping voor diverse benodigdheden
🍴 Restaurant met terras aan het water om je visvakantie gevoel vast te houden!

Boek je visvakantie bij ons, we staan met open gastvrije armen op je te wachten!

 
 
 

Camping aan viswater

Tijdens je visvakantie op onze viscamping zal je vele heerlijke uren langs de waterkant doorbrengen, maar bij de recreatiebalie op onze prachtige camping is het ook mogelijk om diverse activiteiten óp het water te reserveren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met fluisterbootjes of kano’s de Regge te ontdekken, maar het is ook mogelijk om een rondvaart te maken met de salonboot ‘EMS Reggestroom’.

 • Ontdek De Regge met een tocht per fluisterboot
 • Maak een spannende kanotocht door de omgeving van onze viscamping
 • Ontspannen over De Regge varen met rondvaartboot EMS Reggestroom

Op visvakantie met het hele gezin

Met het gezin op vakantie naar een camping met viswater? Dat kan. Of je nu graag een hengel uitgooit of je liever anders vermaakt, bij Vakantiepark Mölke is meer dan genoeg te beleven. Want er is veel meer te doen en te beleven: Neem bijvoorbeeld een duik in het overdekte zwembad of beleef urenlang klimplezier in de binnenspeeltuin of buitenspeeltuinen, daarnaast bevindt zich op het park ook een airtrampoline en is er de mogelijkheid om een fluisterbootje of kano te huren. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam actief, zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Kijk op onze kidspagina voor alle activiteiten voor kinderen.

 
 

Onze faciliteiten

 • 🎲 Binnenspeeltuin
 • 🏊🏽‍♂️ Binnenzwembad
 • 🏖 Strandje aan de Regge
 • 🎳 Led’s Go Showbowling
 • 🍟 BigSnackCorner
 • 🎾 Tennisbaan
 • 🚴🏻‍♂️ Fietsverhuur
 • 🏁 Skelterverhuur
 • ⚽️ All weater sportveld

Bekijk vergelijkbare faciliteiten