Op het park

Camping met viswater

Op zoek naar een camping met viswater in Twente, Overijssel? Je kunt bij ons een chalet huren aan het water, een stacaravan huren aan het water of bij ons terecht met eigen tent of toercaravan op een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of supercomfort kampeerplaats met eigen privé sanitair. En daarnaast hebben we ook unieke Glamping mogelijkheden. Mölke ligt direct aan het riviertje de Regge. In de Regge is het prima vissen. Op de camping zelf is er een vis steiger en langs de Regge zijn diverse visplaatsen. Tellingen in opdracht van het Waterschap, wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge. Meest voor komende soorten zijn: Blankvoorn, kolblei, Baars,  Riviergondel, Winde, Brasem, Paling, Ruisvoorn, Snoek en Karper. Dus voor een heerlijke visvakantie in Nederland moet je bij Vakantiepark Mölke zijn!

Vissen in de omgeving

Ook in de omgeving kun je prima vissen. Er zijn vele visvijvers op loop- en fietsafstand van de camping met prima visstekken. Ook zijn er op ongeveer 20 km afstand 2 schitterende forellenkwekerijen. Ook kun je een fluisterboot of kano huren om het viswater eens op een andere manier te verkennen. Voor je visvakantie in Overijssel ben je dus bij Mölke op het ideaale plekje.

Boek je visvakantie

Visvakantie in Nederland

Voor een visvakantie in Nederland zijn een aantal factoren van belang. Bij Mölke denken wij dat we voldoen aan de faciliteiten om je visvakantie compleet te maken. Faciliteiten zoals:

🏞️ Direct gelegen aan de rivier De Regge, met meer dan 20 soorten vis
🎣 Visplekken en stijgers aan het water om te vissen!
🏡 Luxe accommodaties aan het viswater om je hengel uit te werpen. Ideaal voor een visvakantie!
⛺ Comfort kampeerplaatsen bij het water
🚿 Kampeerplaatsen met privé sanitair
🛒Winkel op de camping voor de nodige dingen
🍴 Restaurant met terras aan het water om je visvakantie gevoel vast te houden!

Boek je visvakantie bij ons, we staan met open gastvrije armen op je te wachten!

Visvakantie met gezin

Met het gezin op vakantie naar een camping met viswater? Dat kan. Terwijl de mannen samen een hengel uitwerpen kunnen de vrouw en kinderen zich prima vermaken. Want er is veel meer te doen en te beleven: Er is een verwarmd overdekt zwembad, binnenspeeltuin, airtrampoline en de mogelijkheid tot fluisterboten- en kanoverhuur. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Kijk op onze kids pagina voor alle activiteiten voor kinderen.

 
zoek & boek
 
 

Ontdek onze overige faciliteiten: