Mölke
Camping met viswater

Camping met viswater

 • Gelegen aan de Regge
 • Kamperen of luxe genieten aan het water
 • Midden in de Twentse natuur
 

Gooi je hengel uit en start met ontspannen

Op zoek naar een camping aan viswater in Twente, Overijssel? Bij ons huur je een knusse accommodatie direct aan het water of strijk je neer met je eigen tent of kampeermiddel op één van onze kampeerplaatsen, eventueel met privé sanitair. En als kers op de taart bieden we ook nog eens unieke glamping mogelijkheden aan. Mölke ligt pal aan de oevers van het schilderachtige riviertje De Regge, die bekend staat om haar uitstekende vismogelijkheden. Op onze camping met viswater is een vissteiger aanwezig en langs de kronkelende Regge vind je diverse idyllische visstekjes om je hengel uit te gooien. 

 
 
 

Op en langs het water is er van alles te doen

Tijdens je visvakantie zal je vele heerlijke uren langs de waterkant doorbrengen, maar bij de recreatiebalie op onze prachtige camping is het ook mogelijk om diverse activiteiten óp het water te reserveren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met fluisterbootjes of kano’s de Regge te ontdekken, maar het is ook mogelijk om een rondvaart te maken met de salonboot ‘EMS Reggestroom’.

  Meer dan 20 vissoorten

  Vang jij een blankvoorn, kolblei, baars, riviergondel, winde, brasem, paling, ruisvoorn, snoek of karper en zo kunnen we nog even doorgaan. Al deze vissen zijn te vinden in De Regge!

  Meerdere visvijvers in de buurt

  Fan van andere vissoorten? In de directe omgeving vind je vele visvijvers én twee schitterende forellenkwekerijen. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door de mogelijkheden.

  Diverse wandel- en fietspaden

  Wanneer je even genoeg hebt van het vissen is er ruimte voor andere activiteiten. Ontdek het mooie Twentse landschap dankzij de vele wandel- en fietsroutes die hier te vinden zijn.

  Niet aan maar óp het water

  Beleef de schitterende natuur vanaf het water. Huur een fluisterbootje en vaar langs uitgestrekte weilanden, idyllische boerderijen en zie hoe mooi het leven is, gezien vanaf het water.

 

Hoe wens jij te verblijven?

 

Vakantie bij Mölke, een feest voor iedereen

Nadat je een hele dag heerlijk aan het water hebt doorgebracht, kun je op Vakantiepark Mölke vele verschillende vormen van vertier vinden. De viscamping is van alle gemakken voorzien en biedt vele faciliteiten en activiteiten, zo is er een overdekt zwembad te vinden waar je jezelf als een vis in het water zult voelen. De kids beleven urenlang klimplezier in de binnenspeeltuin of buitenspeeltuinen. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam actief, zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Kijk op onze kidspagina voor alle activiteiten voor kinderen.

 
 
 

Pure ontspanning aan het water #slowliving

 

Er is hier zoveel te doen, ontdek en start met genieten!

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten