Mölke
Showbowlen

Showbowlen

LED's GO Showbowling

Voor het altijd leuke en gezellige spelletje bowlen kom je naar het gloednieuwe bowlingcentrum van Mölke. De moderne witte banen en de LED verlichting geven het geheel een bijzondere uitstraling. Je hoeft je eigen punten niet te tellen, want alles verloopt computer gestuurd. De speciale lichteffecten en de lasershow zorgen voor een spectaculair uitje. Kleurenshows op de banen, gecombineerd met breedbeeld entertainment op supergrote projectieschermen begeleid door geluid van bioscoopkwaliteit. Het showbowlen start met een professionele lasershow verzorgd door echte professionele lasers. Het bowlen is een unieke belevenis wat je niet mag missen!

Niet alleen is de bowling van Mölke de meest spectaculaire bowling van Overijssel, maar tevens de meest milieu- en energie vriendelijke bowling. Alle verlichting in deze unieke bowling is gebaseerd op LED. Niet alleen de showverlichting maar ook de sfeer en basisverlichting. Partycentrum Mölke is het toonaangevende voorbeeld dat show en ultiem amusement hand in hand kunnen gaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alleen daarom al verdiend Partycentrum Mölke jouw bezoek als je een partijtje wilt bowlen.🎳

Let wel op, de bowlingbaan is helaas niet bereikbaar voor mindervaliden in verband met de trap die je af moet om er te komen.

Reserveer direct
 

Bowlen bij Mölke

  • Volledig computer gestuurd
  • Volautomatische machines
  • Gratis automatische bumpers voor de kinderen
  • Gezellige horeca bij de bowling
  • Kinderfeestje, bedrijfsfeesten, familie-uitjes
 
Bekijk de mogelijkheden
 
 
 
 
 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten