Partycentrum Mölke

Heb je iets te vieren? We dragen zorg voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag, originele familiedag, groepsuitje, supergezellig themafeest of perfect verzorgd bedrijfsfeest in Overijssel. Wat je ook te vieren hebt, Partycentrum Mölke is de perfecte locatie! Het partycentrum heeft verschillende feestzalen allen gelegen om de binnenspeeltuin. Deze ruimtes hebben allemaal een eigen identiteit, uitstraling, en een eigen terras. Voor ieder wat wils! Combineer een heerlijk buffet of barbecue met één van de vele activiteiten.

Sfeervol Partycentrum in Twente

Een gemoedelijke sfeer is onlosmakelijk verbonden met alle mogelijkheden van het Mölke. Wij hebben vele voorzieningen. Zo is er een binnenspeeltuin, centraal gelegen in het partycentrum. De kids vermaken zich opperbest, terwijl je heerlijk geniet van een diner of buffet. Het is al mogelijk om vanaf 8 personen een besloten feest te organiseren. Het Finse grillhuisje is hiervoor zeer geschikt. De grootste zaal is de Reggezaal. Deze zaal biedt plaats aan 80-100 personen.

Dagprogramma

Je kunt ook overdag bij ons terecht voor een dagarrangement voor bijvoorbeeld een familiedag of teamuitje zoals: Showbowlen, kanovaren, fietstreinen, boerengolf, huifkartocht, GPS-tochten, rondvaarten en nog veel meer. Dit maakt jouw uitje zeker compleet.

Direct naar:

Combineer jouw wensen met onze mogelijkheden

Wij bieden tal van arrangementen, maar wij werken net zo graag een programmavoorstel op maat voor je uit. Wij zoeken samen met je een geschikte zaal die past bij jouw wensen en groepsgrootte. Iedere groepsgrootte is welkom, van 2 tot 250 personen. Laat je verleiden tot creatief tafelen, specifieke streekgerechten of een heerlijk buffet. De koks van Mölke laten je ervaren hoe lekker het is om te genieten.

Feestje vieren?

Als je iets te vieren hebt, dan ben je bij Mölke aan het goede adres. Ben je net geslaagd? Is het tijd voor de jaarlijkse vriendendag? Of wil je de hele familie graag weer eens bij elkaar brengen? We denken heel graag met je mee over het leukste feest voor jouw gelegenheid!