1. Aan de Regge
  2. Een feestje in vakantiesfeer
  3. Meerdere zalen
  4. Heerlijke buffetten en bbq's
  5. Wateractiviteiten

Partycentrum Mölke

Heb je iets te vieren? We dragen zorg voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag, originele familiedag, groepsuitje, supergezellig themafeest of perfect verzorgd bedrijfsfeest in Overijssel. Wat je ook te vieren hebt, Partycentrum Mölke is de perfecte locatie! Het partycentrum heeft verschillende feestzalen allen gelegen om de binnenspeeltuin. Deze ruimtes hebben allemaal een eigen identiteit, uitstraling, en een eigen terras. Voor ieder wat wils! Combineer een heerlijk buffet of barbecue met één van de vele activiteiten.

Sfeervol Partycentrum in Twente

Een gemoedelijke sfeer is onlosmakelijk verbonden met alle mogelijkheden van het Mölke. Wij hebben vele voorzieningen. Zo is er een binnenspeeltuin, centraal gelegen in het partycentrum. De kids vermaken zich opperbest, terwijl je heerlijk geniet van een diner of buffet. Het is al mogelijk om vanaf 8 personen een besloten feest te organiseren. Het Finse grillhuisje is hiervoor zeer geschikt. De grootste zaal is de Reggezaal. Deze zaal biedt plaats aan 80-100 personen.

Wat kom jij bij Mölke doen? ⤸ Maak hieronder je keuze. Wiej vind 't mooi daj wilt kom'n! ~ 🇳🇱 Mooi dat jullie willen komen 

Bekijk ons eten en drinken Of wil je bowlen? Kinderfeestje boeken? Finss Grillhuisje reserveren? Of kom je voor een feestje op maat?

Bekijk ons eten en drinken 

Of wil je bowlen? 

Kinderfeestje boeken? 

Finss Grillhuisje reserveren? 

Of kom je voor een feestje op maat?

 

Eten en drinken

Reserveer simpel en snel online, sneller kunnen wij je niet helpen 😋

 

Stel samen met ons je dagprogramma samen

 
  1. Van 2 tot 250 personen
  2. Feestjes op maat
  3. Al jaren een begrip in de regio
  4. Feestje in vakantiesferen
 

Je kunt bij ons terecht voor een heel dag- of avondprogramma. Combineer onze activiteiten met een heerlijke lunch of een barbecue of dinerbuffet. Eigenlijk is alles mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor ieders gezelschap. Staat je verzoek er niet tussen? Neem gerust contact met ons op! 

Met wie kom jij bij ons partycentrum in Overijssel?

 

Vraag direct een offerte aan

:

Hier liggen wij