Mölke
Bowlen Nijverdal

Bowlen Nijverdal

Op het park
 

Bowlen Nijverdal, Led's go showbowling

Spectaculair bowlen? Nijverdal beschikt met de supermoderne banen van Partycentrum Mölke over een unieke bowlinglocatie! De bowlingbanen van Partycentrum Mölke liggen in Zuna, op een prachtige locatie aan het riviertje ‘De Regge’. Hier vind je namelijk het unieke partycentrum met niet alleen bowlingbanen, maar ook vele andere activiteiten, een overheerlijk restaurant, feestzalen en zelfs een compleet vakantiepark!

Bowling Nijverdal bij Mölke

Voor het altijd leuke en gezellige spelletje bowlen in de buurt van Nijverdal kom je dus naar het gloednieuwe bowlingcentrum van Partycentrum Mölke. Onze moderne bowlingbanen zijn volledig computergestuurd, hebben speciale lichteffecten en moderne witte kleuren, worden verlicht door kleurenshows op de banen en zijn uniek vanwege de speciale lichteffecten! Bij Mölke bowlen in de omgeving van Nijverdal is een unieke belevenis die je niet mag missen!

  • Volop entertainment
  • Volledig computer gestuurd
  • Volautomatische machines
  • Gratis automatische bumpers voor de kinderen
  • Gezellige horeca bij de bowling
  • Kinderfeestje, bedrijfsfeesten, familie-uitjes

Bowlen omgeving Nijverdal tijdens een feest(je)

Bowlen in de omgeving van Nijverdal bij Partycentrum Mölke betekent een avond volop entertainment tijdens deze toch al zo gezellige activiteit. Bowlen is bij Partycentrum Mölke niet zomaar bowlen, maar bowlen op bijzondere bowlingbanen met volop entertainment. Bowlen bij Mölke is hiermee uiterst geschikt voor ieder feest, van kinderfeestje tot bedrijfsfeest. Overnachten is zelfs mogelijk, want Mölke is naast een bijzonder partycentrum ook nog eens een prachtig vakantiepark!

Bowling Nijverdal

Wil je ook komen bowlen in Nijverdal op onze bijzondere banen? Reserveer dan gauw een baan of vraag een offerte op voor uw feest!

Feestje? Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan of maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Showbowlen

Bowlen in de buurt van Nijverdal en Rijssen 🎳 Unieke bowling belevenis! Bekijk de bijzondere LED showbowling banen en bijbehorende arrangementen.
Meer
 

Eten en bowlen in Twente

Eten en bowlen in Twente is wel heel bijzonder bij Partycentrum Mölke! Kom 'showbowlen' op onze moderne banen en genieten in ons restaurant of feestzalen!
Meer
 

Finse grillhuisje & Bowlen

Fins grillhuisje & Bowlen 🥩 Bij dit arrangement ga je barbequen in een Finse grillhuisje, maar daarnaast ga je ook met je vrienden/familie bowlen.

Meer