Mölke
Eten en bowlen in Twente
eten-en-bowlen-in-twente

Eten en bowlen in Twente

Op het park
  • LED's go showbowling
  • ook een binnenspeeltuin
  • sfeervol uit eten
  • verschillende arrangementen

Eten en bowlen in Twente

Bowlen en eten in Twente doe je bij Partycentrum Mölke (tussen Nijverdal en Rijssen) in een wel heel speciale ambiance. Bij Partycentrum Mölke kunnen kleine groepen terecht in een overheerlijk en gezellig aangekleed restaurant, waar je in een gezellige en ongedwongen sfeer kunt eten en bowlen. Het restaurant is modern en sfeervol ingericht met een open haard en aangrenzend aan het restaurant kunnen kinderen zich vermaken in de uitdagende binnenspeeltuin. Wil je met een grotere groep komen eten en bowlen in Twente? Dan heten wij je van harte welkom in één van de feestzalen die rondom de binnenspeeltuin gelegen zijn. Elke zaal heeft een eigen uitstraling en het is voor verschillende groepsgroottes mogelijk om een zaal te huren om te eten en bowlen. De grootste zaal biedt plaats aan 80 tot 100 personen!

Eten en bowlen bij Parycentrum Mölke:

  • Heerlijk eten in een sfeervol ingericht¬†restaurant
  • Showbowling: een nieuw, modern en bijzonder potje bowlen
  • Voor kleine en grote groepen
  • Diverse feestzalen, voor groepen van 8-100 personen
  • Ontdek ons bijzondere Finse grillhuisje
  • Vele verschillende activiteiten

Bijzonder bowlen in Twente

Bowlen in Twente is bijzonder. Het alom bekende spelletje is bij ons namelijk in een nieuw en modern jasje gestoken. Het bowlingcentrum van Mölke is gloednieuw, met moderne witte banen, LED-verlichting, breedbeeld entertainment op grote projectieschermen, muziek met geluid van bioscoopkwaliteit en computergestuurde scoreborden. Bowlen in Twente bij Partycentrum Mölke is een unieke belevenis die je niet mag missen!

 

Arrangementen eten en bowlen

Combineer een gezellig middagje of avondje uit eten met een gezellig en bijzonder potje bowlen en maak een keuze uit¬†√©√©n van de vele¬†arrangementen¬†van Partycentrum M√∂lke. Ben je met een groep tot 13 personen? Dan is eten en bowlen in Twente vanuit een Finse grillhuisje bijvoorbeeld een echte aanrader. Vermaak je √©√©n of twee uur op de Showbowlingbaan en ga daarna lekker barbecue√ęn in een Finse grillhuisje, een intiem en gezellig hutje dat afkomstig is uit Lapland waarin je zelf je¬†vlees kunt grillen en waarin je onbeperkt kunt drinken. Grotere groepen kunnen in een eigen feestzaal aanschuiven voor een heerlijk¬†buffet. Of maak een keuze uit √©√©n van de verschillende dagprogramma‚Äôs. Het is zelfs mogelijk om je dagje weg compleet samen te stellen door¬†eten en bowlen in Twente¬†te combineren met √©√©n van de vele andere activiteiten die ook bij Partycentrum M√∂lke mogelijk zijn!