Mölke

Kerst

Familie Kerstbuffet op 2e Kerstdag

Kom jij met jouw familie genieten van het kerstbuffet bij Mölke? Op 2e kerstdag serveren wij om 14:00 en om 18.00 twee heerlijk uitgebreid kerstbuffetten & kinderbuffetten. Zo kun je lekker genieten van een heerlijk kerstdiner, zonder alle stress er omheen! Natuurlijk versieren we onze zalen prachtig, zodat het een echte beleving wordt om hier bij te zijn met je familie!

Het kerstdiner wordt klaargemaakt door onze koks en bestaat uit bijzondere koude- en warme gerechten, er is live-cooking in de zaal, er zijn diverse heerlijke salades en een uitgebreid dessert. Ook kunnen kinderen heerlijk genieten van het kinderbuffet wat we klaarmaken.

Het familiekerstbuffet kost ‚ā¨55 per volwassene, ‚ā¨40 per kind van 12 tot 16 jaar oud en ‚ā¨3 per levensjaar¬†voor kinderen jonger dan 12. De prijzen zijn exclusief drankjes.

 

Voor- of na het Kerstdiner

Je kan natuurlijk alleen van het diner komen genieten, maar het is ook mogelijk om jouw kerstdiner te voorzien van een upgrade! Wat dacht je van een potje bowlen voor of na het eten? Of een prachtige winterwandeling door de prachtige omgeving?