Mölke

Affiliate programma

Affiliate programma van Mölke

Vakantiepark Mölke staat voor slowliving aan de Regge. Het park is omgeven door een prachtig landschap van rustieke Twentse Boerderijen en het water van de Regge. Gasten kunnen verblijven op kampeerplaatsen, diverse bijzondere glampingaccommodaties en vakantiehuizen. Kom tot rust, geniet van de natuur en heb even echt de tijd voor elkaar, dit gevoel wil Mölke gasten geven. Uiteraard zijn er ook diverse faciliteiten en omgevingsactiviteiten voor wie er graag op uit wil. Het affiliate programma van Mölke is aangesloten bij het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Mölke jou? 

  • Je ontvangt 5% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats;
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model. Alle tussenliggende publishers worden óók beloond;
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Het aanbod

De prachtige accommodaties van Mölke zijn geschikt voor maximaal 14 personen. Mölke biedt accommodaties in allerlei soorten en maten. Denk aan eenvoudige maar comfortabele stacaravans met veranda, luxe chalets met sauna, ingerichte glampingtenten en een romantische Reggehooiberg. Mölke beschikt ook over accommodaties die zijn aangepast voor mindervaliden. Op dit vakantiepark zijn ook diverse kampeermogelijkheden. Eenvoudig kamperen kan op de standaard kampeerplaats en voor iets meer comfort is er de comfort kampeerplaats met water- en rioolaansluiting. Voor nóg meer luxe kies je voor een kampeerplaats met privé sanitair. Deze plaatsen zijn ruim opgezet en hebben een eigen sanitairunit met douche, toilet en wastafel. 

Gasten van Mölke kunnen tijdens hun verblijf gebruikmaken van alle parkfaciliteiten. Smakelijke horecagelegenheden, kanovaren, fietsverhuur, een overdekt zwembad, recreatieteam, binnenspeeltuin, strandje aan de Regge en meer. Plezier voor alle leeftijden!

Het verblijf in het kort

✔ Accommodaties voor maximaal 14 personen

✔ Vakantiehuizen met wellness

✔ Glamping en boomhut vakantie

✔ Speciale kinderbungalows

✔ Accommodaties voor mindervaliden

✔ Kamperen met privé sanitair

✔ Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen

✔ Toegang tot vele parkfaciliteiten

Meer informatie of aanmelden

Wil jij profiteren van het succes van Mölke? Meld je dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wil je meer informatie over het affiliate programma, heb je vragen of ben je op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl