Mölke

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij Mölke

Er is er één jarig, hoera! Zijn jullie op zoek naar de leukste plek om een kinderfeestje te vieren? De zoektocht stopt hier. Bij Mölke vind je een avontuurlijke binnenspeeltuin, een binnenzwembad, een luchttrampoline, bowlingbanen en een sportveld! Er is dus vanalles te doen voor kinderen, maar ouders worden zeker niet vergeten. Terwijl jij ontspannen geniet van een lekker kopje koffie, regelen wij de rest! En er is meer goed nieuws: bij alle kinderfeestjes zijn lekkere patatjes, groene ranja, koffie/thee en snoepjes inbegrepen. 

 

Alle kinderfeestjes

 

Reserveer een kinderfeestje 

Tijdens het kinderfeestje kunnen jullie lekker plaatsnemen in ons restaurant, waar voor ouders en begeleiders een kopje koffie of thee klaarstaat. De kinderen kunnen onbeperkt groene ranja drinken. Voor iedereen staat een lekker bordje patat klaar voor of na de hoofdactiviteit en een snack kan worden bijgeboekt. 

Kinderfeestjes worden georganiseerd voor minimaal 6 kinderen per groep en worden minimaal 7 dagen van te voren gereserveerd. Het meebrengen van eigen eten en drankjes is niet toegestaan. 

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten