• Vakantiepark in de natuur
  • Nabij hondenlosloopgebieden
  • 1 hond per reservering

Op vakantie met je hond in Nederland

Is jouw vakantie ook niet compleet wanneer je hond niet mee mag? Bij Vakantiepark Mölke kun je op vakantie met je hond in Nederland. Zowel op de kampeerplaatsen als in een aantal vakantiehuizen is één hond welkom. Met voldoende hondenlosloopgebieden in de omgeving genieten jullie hier van een vakantie met de hond in Overijssel en ontdekken jullie de natuur van Twente en Salland. Vier je jouw vakantie met de hond in Nederland op ons park? Dan kun je kiezen uit een verblijf voor maximaal 6 personen op een ruime kampeerplaats of in een comfortabel vakantiehuis. Wat heeft jullie voorkeur?

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

De ideale camping met je hond in Nederland

De ideale camping met je hond vind je in Overijssel, in Zuna. Op onze ruime kampeerplekken is plek voor 6 personen en 1 hond. Hierbij heb je de keuze uit een basis- of comfortkampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. Je beschikt over 4 tot 10 ampère elektra en eigen of gedeeld watertappunt. Douchen en het warm water zijn gratis evenals de toegang tot de wifi. Op onze camping in Nederland genieten jouw hond en jouw gezin optimaal van ons Slow Living concept. 

Huur een vakantiehuis met jouw hond in Nederland

Wil je met jouw hond op ons vakantiepark in Overijssel een vakantiehuis huren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In een aantal accommodaties kun je met maximaal 6 personen en 1 hond verblijven. Ook glamping met jouw hond is mogelijk in onze safaritenten of lodges. Een vakantiehuis met hond in Nederland huren bij Vakantiepark Mölke betekent dat je geniet van comfort en van voorzieningen die je van thuis gewend bent. Bij jouw vakantiehuis hoort ook een terras, veranda of tuin waar het hele gezin kan relaxen.

Goed om te weten

🐾 Graag op het park je hond aanlijnen

🐾 De hond uitlaten buiten het vakantiepark

🐾 Graag je hond niet meenemen in de hoofdgebouwen

🐾 Toeslag per hond is €3,- per nacht

Tips om te doen tijdens jouw vakantie met hond in Overijssel

Vakantieactiviteit nummer 1 is een wandeling met jouw hond als je op vakantie gaat in Nederland. Zo kun je wandelen langs De Regge, of rij een klein stukje met de auto om te wandelen op De Hellendoornse Berg, bij het Hulsbeek of het Lutterzand. Voldoende paden waar jouw hond vrij mag rondlopen en ook een duik in het water kan nemen. Natuurlijk kun je ook een fietstocht met jouw hond maken. Bij terugkomst op ons vakantiepark met je hond in Nederland kun je uiteraard nog gebruik maken van onze faciliteiten. Een duik in het zwembad, een potje bowlen op de bowlingbaan of even relaxen op het strandje langs De Regge. Wanneer kom jij bij Vakantiepark Mölke genieten van een vakantie met jouw hond op de mooiste plek in Nederland?

 
Boek een huisdiervriendelijke vakantie