• Vakantiepark in de natuur
  • Nabij hondenlosloopgebieden
  • Vakantiepark en camping aan het water
  • Kantoorhond Tommie nodigt je uit

Op vakantie met je hond in Nederland

Tommie de Doodle, onze kleine vakantieparkbaas, nodigt je uit

Hey Fwiends, pawesome dat je ons vakantiepark gevonden hebt!

Ik ben Tommie, de kantoorhond van Vakantiepark Mölke. Kom jij ook met je baasjes bij ons logeren? Bij mij kunnen de baasjes op vakantie met de hond in Nederland. Je mag met je baasjes zowel op de kampeerplaatsen als in een aantal vakantiehuizen logeren. De omgeving hier in Twente en Salland is top, want ik ken veel hondenlosloopgebieden, leuke terrassen, restaurants die ik je per mail toestuur als je de vakantie geboekt hebt!

Dus zoek je met je baasjes een vakantie met de hond in Overijssel? Kom dan gezellig bij mij logeren. Ik heb een kampeerplaats voor je of een verblijf voor maximaal 6 personen waar één hond welkom is. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere huisjes huren. 

 
 

Groetjes Tommie, 

en al mijn collega's natuurlijk. Ik hoop je pawsnel te zien en dan stuur ik je ook al mijn tips per e-mail toe!

 
 

De ideale camping met je hond in Nederland

De ideale camping met je hond vind je in Overijssel, in Zuna. Op onze ruime kampeerplekken is plek voor 6 personen en 1 hond. Hierbij heb je de keuze uit een basis- of comfortkampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. Je beschikt over 4 tot 10 ampÚre elektra en eigen of gedeeld watertappunt. Douchen en het warm water zijn gratis evenals de toegang tot de wifi. Op onze camping in Nederland genieten jouw hond en jouw gezin optimaal van ons Slow Living concept. 

 

Huur een vakantiehuis met jouw hond in Nederland

Wil je met jouw hond op ons vakantiepark in Overijssel een vakantiehuis huren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In een aantal accommodaties kun je met maximaal 6 personen en 1 hond verblijven. Ook glamping met jouw hond is mogelijk in onze safaritenten of lodges. Een vakantiehuis met hond in Nederland huren bij Vakantiepark Mölke betekent dat je geniet van comfort en van voorzieningen die je van thuis gewend bent. Bij jouw vakantiehuis hoort ook een terras, veranda of tuin waar het hele gezin kan relaxen.

 

Tips om te doen tijdens jouw vakantie met hond in Overijssel

Vakantieactiviteit nummer 1 is een wandeling met jouw hond als je op vakantie gaat in Nederland. Zo kun je wandelen langs De Regge, of rij een klein stukje met de auto om te wandelen op De Hellendoornse Berg, bij het Hulsbeek of het Lutterzand. Voldoende paden waar jouw hond vrij mag rondlopen en ook een duik in het water kan nemen. Natuurlijk kun je ook een fietstocht met jouw hond maken. Bij terugkomst op ons vakantiepark met je hond in Nederland kun je uiteraard nog gebruik maken van onze faciliteiten. Een duik in het zwembad, een potje bowlen op de bowlingbaan of even relaxen op het strandje langs De Regge. Wanneer kom jij bij Vakantiepark Mölke genieten van een vakantie met jouw hond op de mooiste plek in Nederland?