• Vakantiepark in de natuur
  • Nabij hondenlosloopgebieden
  • Vakantiepark en camping aan het water
  • Gratis naar de Dog Wash!
 

Op vakantie met je dierenvriend

Tommie de Doodle, onze kleine vakantieparkbaas, nodigt je uit!

Hey Fwiends, pawesome dat je ons vakantiepark gevonden hebt!

Ik ben Tommie, de kantoorhond van Vakantiepark Mölke. Kom jij ook met je baasjes bij ons logeren? Bij mij kunnen de baasjes op vakantie met de hond in Nederland. Je mag met je baasjes zowel op de kampeerplaatsen als in een aantal vakantiehuizen logeren. De omgeving hier in Twente en Salland is top, want ik ken veel hondenlosloopgebieden, leuke terrassen en restaurants die ik je per mail toestuur als je de vakantie geboekt hebt!

Dus zoek je met je baasjes een vakantie met de hond in Overijssel? Kom dan gezellig bij mij logeren. Ik heb een kampeerplaats voor je of een verblijf voor maximaal 6 personen waar één hond welkom is. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere huisjes huren. Oh, en als klap op de vuurpijl krijg je bij jouw verblijf een gratis bon om je hond te laten wassen bij de dog wash bij The Dutch Dog!

 
 

🐶 Labradoode Tommie neemt je mee het park op ⤵

 
 
 

Tips om te doen tijdens jouw vakantie met hond in Overijssel

Vakantieactiviteit nummer 1 is een wandeling met jouw hond als je op vakantie gaat in Nederland. Zo kun je wandelen langs De Regge, of rij een klein stukje met de auto om te wandelen op De Hellendoornse Berg, bij het Hulsbeek of het Lutterzand. Voldoende paden waar jouw hond vrij mag rondlopen en ook een duik in het water kan nemen. Natuurlijk kun je ook een fietstocht met jouw hond maken. Bij terugkomst op ons vakantiepark met je hond in Nederland kun je uiteraard nog gebruik maken van onze faciliteiten. Jouw hond is welkom op ons gezellige terras en in de Reggezaal, waar we drinkbakken en iets lekkers voor hem klaar hebben staan! Wanneer kom jij met jouw hond genieten op de mooiste plek van Nederland?

 

Mölke X The Dutch Dog

Heeft jouw trouwe viervoeter vieze poten overgehouden aan jullie wandeling? Dan hebben wij goed nieuws voor alle hondenbezitters: Mölke heeft een geweldige samenwerking met The Dutch Dog in Enter, een dierenspeciaalzaak met een compleet aanbod van artikelen voor de hond en een heuse hondenwasstraat. Kom je met jouw trouwe viervoeter overnachten bij Mölke, dan ontvang je een bon om je hond gratis te laten wassen bij The Dutch Dog. Daar waar modderige poten magisch verdwijnen. 

 

Huur een vakantiehuis met jouw hond in Nederland

Wil je met jouw hond op ons vakantiepark in Overijssel een vakantiehuis huren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In een aantal accommodaties kun je met maximaal 6 personen en 1 hond verblijven. Ook glamping met jouw hond is mogelijk in onze safaritenten of lodges. Een vakantiehuis met hond in Nederland huren bij Vakantiepark Mölke betekent dat je geniet van comfort en van voorzieningen die je van thuis gewend bent. Bij jouw vakantiehuis hoort ook een terras, veranda of tuin waar het hele gezin kan relaxen.

De ideale camping met je hond in Nederland

De ideale camping met je hond vind je in Overijssel, in Zuna. Op onze ruime kampeerplekken is plek voor 6 personen en 1 hond. Hierbij heb je de keuze uit een basis- of comfortkampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. Je beschikt over 4 tot 10 ampère elektra en eigen of gedeeld watertappunt. Douchen en het warm water zijn gratis evenals de toegang tot de wifi. Op onze camping in Nederland genieten jouw hond en jouw gezin optimaal van ons Slow Living concept.