Mölke
Kleinschalig bungalowpark

Kleinschalig bungalowpark Twente

  • Bungalowpark op de grens van Twente en Salland
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Slow Living aan de Regge

Kleinschalig bungalowpark in Twente

Wil je in alle rust te genieten op een kleinschalig bungalowpark? Ontdek dan waarom Vakantiepark Mölke jouw ideale vakantieplek is! Ons kleinschalige bungalowpark ligt in Twente, in Zuna om precies te zijn. Dit kleine plaatsje zegt je waarschijnlijk niets, maar je vindt ons tussen Rijssen en Nijverdal in. Precies! In een prachtige natuurrijke omgeving. Hier geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie op ons kleinschalige bungalowpark in Twente, waar het thema Slow Living tot zijn recht komt. Neem plaats langs het langzaam stromende riviertje De Regge en maak een verfrissende duik, ga kanoën of hang je vishengel uit. Alles op zijn tijd met typisch Twentse gemoedelijkheid! Bekijk de vakantiehuizen op ons kleinschalige bungalowpark of lees verder voor meer details.

Bungalow huren in Twente

Een comfortabele bungalow huren in Twente kan op ons kleinschalige bungalowpark Mölke. Onze bungalows bieden plaats aan maximaal 8 personen. Je vindt hier meerdere varianten. Zo zijn er speciale kinderbungalows. Deze bungalows zijn uitgevoerd in een thema en voorzien van aanpassingen en voorzieningen speciaal voor kinderen. En ben je fan van een vakantie aan het water? Dan raden wij je een van onze bungalows aan het water aan. Ook heb je nog de keuze voor een vakantiehuis in Twente omgeven door groen van bomen, struiken en planten. Geniet van het hoge comfort en sfeer niveau in de bungalow. Op ons park een bungalow huren in Twente, betekent ook dat je beschikt over een fijne tuin met terras of veranda. 

Door de kleinschaligheid van ons kindvriendelijke vakantiepark kun je eenvoudig aanspraak hebben met andere gasten wanneer je het wenst. Maar door de ruime en natuurrijke opzet kun je ook uitstekend genieten van rust en privacy. 

Proef de sfeer van ons kleinschalige bungalowpark in Twente

Beleef plezier met de faciliteiten en in de omgeving

Hoewel wij een kleinschalig bungalowpark zijn betekent dit niet dat er minder te beleven is. Slow Living, rust en ontspanning wanneer je wilt, maar ook actie, avontuur en plezier wanneer je wilt. Zoek een plekje rond de visvijver, huur een fluisterbootje en ga varen op de Regge, doe je boodschappen in onze landschapswinkel of relax in de sauna. Jouw Slow Living avontuur compleet maken? Bestel een uitgebreide ontbijtmand met verse producten, welke in de ochtend wordt bezorgd bij jouw bungalow in Twente. Ook kinderen beleven de tijd van hun leven op ons kleinschalige bungalowpark. Een ochtendje zwemmen in ons binnenzwembad, een middagje spelen in de binnen- of buitenspeeltuin en een avondje showbowlen. Jouw dag met kinderen is compleet gevuld en ze beleven enorm veel plezier.

Uiteraard valt er in de omgeving ook genoeg te beleven. Avonturenpark Hellendoorn, IJsboerderij ‘n Mos of een mountainbiketocht over de Holterberg zijn slechts enkele voorbeelden van het bruisende leven in Twente en Salland. Met wie huur jij een vakantiehuis in Twente op ons kleinschalige bungalowpark?