1. Slow Living = rustig aan doen
  2. We 💚 local
  3. aan de Regge
  4. Sallandse Heuvelrug
  5. Top voor kinderen

Stoer, lokaal, authenthiek & kindvriendelijk

Dat beschrijft de omgeving van Vakantiepark & Partycentrum Mölke het best. Je zult versteld staan van de mooie ongerepte natuur, bijzondere musea, streekproducten en het lieflijke karakter van de Regge. In Zuna beleef je Twente. Zowel op het park als om ons park. Wij zijn er trots op!

In de omgeving van Mölke zal je je niet snel vervelen! Er zijn verschillende leuke activiteiten te doen. Zowel voor volwassenen als voor gezinnen is er genoeg te ontdekken! Een aantal hoogtepunten hebben we uitgelicht op deze pagina.

Er liggen verschillende steden en dorpen in de buurt die leuk zijn om te bezoeken! Op een steenworp afstand van het vakantiepark kan je de schattige Twentse dorpen RijssenHoltenWierden en Enter vinden en met de auto ben je snel in de grote stad Enschede.

We helpen je graag op weg

Ga op avontuur en ervaar de vrijheid van het Twentse leven. Wij verhuren bootjes, fietsen en buggy's zodat jij je vrij voelt om de omgeving in te trekken op een manier die bij jou past! Ook ontvang je bij iedere boeking een gratis fiets-en wandelrouteboekje, zodat je onbezorgd kan gaan fietsen of wandelen.

Beleef, verken en proef de omgeving 

Dompel je helemaal onder in de omgeving en geniet van het vrije leven wat Twente je te bieden heeft. Haal een lokaal ontbijt in onze streekwinkel, geniet van een zonsondergang met een lokaal geproduceerd wijntje en ga eropuit om het Twentse buitenleven te ervaren!

Verken de omgeving

Proef de omgeving

 
 

Beleef de omgeving