Mölke
Sallandse Heuvelrug

Sallandse Heuvelrug

Camping aan de Sallandse Heuvelrug

Het mooiste natuurgebied van Nederland? Als je het ons vraagt is dat de Sallandse Heuvelrug! Op fietsafstand van onze camping vind je dit prachtige natuurgebied vol uitgestrekte bossen en golvende heidevelden. Het gebied is de perfecte plek om te genieten van het langzame Twentse leven. Tussen de hoge bomen en uitgestrekte velden kom je gegarandeerd tot rust!

Dit unieke natuurgebied is onontdekt gebleven en daardoor lekker rustig. Je zal je daarentegen zeker niet vervelen, want er is heel veel te doen op de Sallandse Heuvelrug! 

Fietsen en wandelen

Op de verschillende bergen, waaronder de Noetselerberg en de Holterberg, kan je heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken! Er lopen veel verschillende fiets- en wandelroutes op de Sallandse Heuvelrug, waardoor je alle verschillende landschappen kan verkennen!

Heb je geen fiets of mountainbike bij je? Op onze camping aan de sallandse heuvelrug huur je gemakkelijk een (elektrische) fiets of een mountainbike, zodat je lekker op pad kan gaan!

 
 
 

Verken de Sallandse heuvelrug

Wil je de Sallandse Heuvelrug op een wat vlotter tempo verkennen? Huur dan een Green buggy of een Green Scooter bij onze camping aan de Sallandse Heuvelrug! Op een Green scooter rijdt je met 25 kilometer per uur door het gevarieerde landschap en kom je op de mooiste plekjes! Met een Green buggy kan je 45 kilometer per uur en rijd je met een gezelschap van maximaal 6 mensen door de mooie omgeving. Je vertrekt vanaf de camping en rijdt zo de Sallandse Heuvelrug op!

Dagje eropuit in Salland

Tussen onze camping aan de Sallandse Heuvelrug en rivier de IJssel, kan je Salland vinden. Dit is een prachtige gebied, vol leuke dorpen zoals Raalte en Holten, mooie natuur en de stad Deventer. Wil je er een dagje eropuit in Salland, maar heb je geen idee wat je kunt doen? Bekijk dan eens de website van VisitOost. Op de website vind je leuke tips en inspiratie voor een dagje uit en informatie over de omgeving.

Dagje Deventer

Deventer is een leuke oude stad waar veel te doen is. De stad is zeker een bezoekje waard tijdens je verblijf op onze camping aan de Sallandse Heuvelrug! Je kan er heerlijk shoppen, genieten op de gezellige terrassen of wandelen langs rivier de IJssel. Onze tips in Deventer: 

  • Breng een bezoekje aan parkcafé Mees, op het vogeleiland. Hier vind je heerlijke ontbijtjes, lekkere lunches en een goede borrelkaart!
  • Ga lekker zonnen bij Meadow op het Deventer stadsstrand. Neem je kleedje mee en zoek een plekje op de zonneweide, of neem plaats op het knusse terras!
  • Voor lokale biertjes moet je bij bierbrouwerij DAVO zijn! In de knusse biertuin en het leuke café kan je de hele avond genieten.
  • Bij spelletjeswinkel Koning Willem kan echt alle spelletjes vinden die je kan bedenken! Je kan de spelletjes uitproberen en natuurlijk jouw favoriete spel kopen, om te spelen tijdens je verblijf op onze camping!
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten