Mölke
groepsaccommodatie-overijssel
groepsaccommodatie huren
groepsaccommodatie 30 personen in overijssel
groepsaccommodatie 14 personen in overijssel
groepsaccommodatie overijssel

Groepsaccommodatie Overijssel

 • Gratis gebruik maken van de faciliteiten
 • Gelegen aan het water
 • Perfect voor families
 • Voor 14 tot maximaal 30 personen
 • Aan het water
 • 14 tot 30 personen
 • Op vakantiepark
 

Overnachten met een groep in Overijssel

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Bij vakantiepark Mölke hebben wij verschillende groepsaccommodaties waar je een geweldig verblijf kan reserveren. Of het nou gaat om groepsaccommodaties voor 14 personen of groepsaccommodaties voor 30 personen, er zijn genoeg mogelijkheden. Zo slaap je met een groep tot 30 personen ieder in een eigen huisje op ons groepsveld, of overnacht je met een gezelschap tot 14 personen in een sfeervolle boerderij!

 
 

Vind hier jouw groepsaccommodatie⤵

 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Spelletjes spelen, gave activiteiten ondernemen en genieten van elkaars gezelschap. Dat doe je het beste tijdens een vakantie, of deze nu lang of kort is. Door onze diverse mogelijkheden vind je zeker de groepsaccommodatie die bij je wensen past! Zo boek je zowel korte verblijven van twee nachtjes of langere verblijven van een week. Dit weekendhuis voor groepen is gelegen op de perfecte locatie middenin de rustige omgeving van Twente. Op ons Vakantiepark Mölke zijn veel faciliteiten om je groepsuitje tot een succes te maken.

 
  Ruimte voor iedereen
  Slapen op boxspring bedden
  Geschikt voor mindervaliden
  Rustige ligging op het park
 
 

Wat te doen op vakantiepark Mölke?

Onze vakantieboerderij ligt aan de zijkant van ons vakantiepark. Als je in de ochtend wakker wordt kijk je mooi weg over het Twentse landschap. Bovendien heb je een tuin waar je heerlijk kunt ontbijten. De ligging is dus heerlijk rustig, zodat je geen last hebt van overige gasten op het park. Op ons park zijn er veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo hebben we een binnenzwembadbinnenspeeltuin voor de kids, showbowling banen en een lekker a la carte restaurant met terras aan het water. Bij mooi weer kunnen jullie je buiten heel goed vermaken. Huur bijvoorbeeld fluisterbootjes op de Regge. Bekijk hieronder nog al onze andere faciliteiten.

 
 
 
 

Groepsfaciliteiten- en activiteiten

Op ons vakantiepark zijn er verschillende groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten aanwezig waarvan je gebruik kunt maken. Zo bieden wij de ruimte voor groepen in ons restaurant, hier kun je met een groep van 10 tot 25 personen eten van een speciale menukaart. Ook is het mogelijk om met grotere groepen te komen, hiervoor hebben wij speciale zalen beschikbaar waar je kunt genieten van een buffet. Verder kun je bij ons showbowlenkanovarenfluisterbootje varen en met een groep van 10 t/m 25 personen is er ook de mogelijkheid voor een rondvaart.

 

Hier vind je onze groepsaccommodaties⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🥰 Met hoeveel personen kan ik een groepsaccommodatie huren?

Op ons vakantiepark beschikken we over groepsaccommodaties van 14 tot maximaal 30 personen. Zo slaap je met 14 personen in onze sfeervolle boerderij. Met een groep tot 30 personen slaap je op ons gezellige groepsveld in aparte huisjes.

🤩 Bieden jullie ook groepsactiviteiten aan op het park?

Tijdens een vakantie met een groep is het natuurlijk leuk om met elkaar een activiteit te ondernemen. Bij Mölke zijn er tal van mogelijkheden, zoals showbowlen of een rondvaart over de Regge!