Mölke
vakantieboerderij header

Vakantiehuis grote groep

Overnacht in onze prachtige en luxe vakantiehuis voor grote groep in Zuna, op 4 kilometer van Rijssen. De luxe vakantieboerderij biedt ruimte tot 14 personen. Het groepsverblijf is van alle gemakken voorzien en beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf met bijvoorbeeld je sportteam, vrienden of familie. Reserveer een overnachting in onze groepsaccommodatie met 12 personen en geniet van 2 riante woonkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, 2 ingerichte keukens en de 7 ruime slaapkamers op zowel de begane grond als op de eerste verdieping.

Overnachten met een grote groep bij Mölke

🛌 Tot 14 personen in de boerderij, 30 in de stellingsmolen
🌟 Genieten van vele faciliteiten 
🏞️ Ruimte, Privacy en Rust
🛶 Veel activiteiten binnen- en buiten park
😊 Gastvrij personeel
 

14 Persoons Vakantieboerderij

Wanneer je gebruik maakt van ons vakantiehuis voor 14 personen kun je zorgeloos genieten van alle faciliteiten op het vakantiepark. Het binnenzwembad is elke dag geopend van 9:00 tot 20:00 uur, geniet van een heerlijk groepsdiner met verschillende streekproducten uit Twente. Kom tot rust met z’n allen in het prachtige Twente. Laat je inspireren door de natuurrijke omgeving en geniet van de rust. Combineer je verblijf met één van de vele activiteiten in het Partycentrum. De activiteiten kunnen ook in combinatie met een heerlijk diner of een barbecue. Geniet van een heerlijk verzorgd verblijf. Het zal je aan niks ontbreken.

Stellingmolen

Als alternatief van de luxe vakantieboerderij hebben wij de Stellingmolen. De stellingmolen biedt ruimte tot 30 personen met zes 5-persoons luxe chalets. Als je bijvoorbeeld met 6 gezinnen bent met 2 volwassenen en 2 kinderen, dan heeft ieder gezin een eigen huisje! Bovendien is de stellingmolen uitermate geschikt voor families met jongere kinderen, aangezien er een speelveld te midden van de accommodaties is. Bekijk de beschikbaarheid van de stellingmolen of neem contact op met ons via de telefoon, we helpen graag!

Faciliteiten op het park

Geniet van vele faciliteiten op ons 5-sterren vakantiepark. Kies voor een 3-gangen groepsdiner in ons kindvriendelijke restaurant, of haal met z'n allen een lekkere snack in onze big snack corner. Ook is er een landschapswinkel waar je heerlijke streekproducten kunt kopen, een kop koffie kunt drinken én pizza's kunt bestellen! We staan altijd klaar met een glimlach voor jou en je groep.

 

Faciliteiten op vakantiepark bij vakantieboerderij
 

Groepsactiviteiten

Op ons park zijn er veel leuke activiteiten om te ondernemen tijdens je groepsverblijf. Zo kun je het water op of een potje bowlen!

 

Omgeving

Ontdek verschillende leuke steden om naar toe te gaan met de groep of bekijk ons artikel wat is er te doen in overijssel om inspiratie op te doen