Mölke
Shoppen in Enschede

Shoppen in Enschede

Uit in Enschede

Lekker shoppen doe je in het gezellige centrum van Enschede met op iedere eerste en laatste zondag: koopzondag. Een gezellige stad voor een dagje uit! Naast de koopzondagen heeft Enschede iedere week de weekmarkt op het gezellige Van Heekplein. Deze markt is erg in trek en trekt op iedere zaterdag ruim 60.000 bezoekers. Iedere dinsdag en zaterdag staat het plein vol enthousiaste kooplui die hun aanbod aanprijzen. Van vers producten tot parfum, alles is er te koop. Op iedere eerste zondag van de maand is er tevens een themamarkt.

Winkelen in Enschede

Enschede heeft een uitgestrekt en gezellig centrum, met als middelpunt de oude markt. Om deze markt heen liggen veel terrasjes, waar je tussen het winkelen door lekker wat kunt gaan eten en drinken. Ook heeft Enschede een groot winkelcentrum waarbij je dus ook met slecht weer lekker droog kunt winkelen. Dankzij de vele winkels slaagt iedereen in Enschede!

Bereikbaarheid

Het centrum van Enschede is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer en heeft diverse grote parkeerplaatsen en parkeergarages. In het hart van het centrum zitten 5 parkeergarages welke aangegeven staan met borden boven de autoweg.

Tip: Goedkoop parkeren kan, parkeer dan op het terrein aan de Zuiderval. Vervolgens pakt u de pendelbus en bent u met 5 minuten in het centrum van de stad.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten