Mölke
Overnachten in een boomhut

Boomhut overnachting

 • 5-sterren vakantiepark in Overijssel
 • Uniek overnachten in een boomhut
 • Gelegen aan rivier De Regge
 

Genieten op grote hoogte

Overnachten op een unieke en bijzondere manier? Wat dacht je van een boomhut overnachting bij Vakantiepark Mölke. Ons vakantiepark in Overijssel beschikt over een boomhut aan het water met plek voor maximaal 5 personen. Extra leuk: de boomhut ligt op een hoogte van 4 meter waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de charmes van het riviertje De Regge. Een nacht onder de sterren, tussen de bladeren en bomen, wie wil dat nu niet? Ervaar deze bijzondere overnachting zelf bij Vakantiepark Mölke en kom optimaal tot rust!

 

Boomhut I 5 personen

 

Overnachten in een boomhut

Bij Vakantiepark Mölke kun je overnachten in een boomhut met je partner, gezin of vrienden. Deze luxe glamping accommodatie is volledig ingericht met alle gemakken die je je maar kunt wensen. De boomhut is voorzien van eigen sanitair met douche, toilet en wastafel. In de keuken vind je een fornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Buiten de boomhut is het ook heerlijk vertoeven. Drink een kop koffie op het terras voorzien van meubiliar met uitzicht over het water of geniet 's avonds van de ondergaande zon. Met wie kom jij slapen in een boomhut? Daar waar je boven de wereld zweeft en onder de sterren slaapt ✨

 

Wist je dat? De boomhut... 

 • 4 meter hoog is
 • Voor maximaal 5 personen is
 • Volledig ingericht is
 • Gratis wifi heeft
 • Uitkijkt over het water
 • Beschikt over eigen sanitair
 

Met sterren als nachtlampjes 

& vogels als wekker

 
 

Activiteiten tijdens jouw overnachting aan De Regge

Met een overnachting in de boomhut en Vakantiepark Mölke als uitvalsbasis, is er meer dan genoeg te beleven. Wat dacht je van veel waterpret in ons overdekte zwembad of in de rivier de Regge tijdens de warme dagen. De kinderen vermaken zich uitstekend met ons animatieteam, op de airtrampoline, in de binnen- of buitenspeeltuinen of op het all-weather sportveld. Terwijl zij de leukste avonturen beleven geniet jij van een verkoelend drankje of een heerlijk gerecht in ons restaurant. Of kies voor optimale rust en ontspanning in onze sauna. Ben je klaar voor een unieke overnachting aan de Regge?

 
  Overdekt zwembad
  Animatieteam
  Disco Showbowlen
  Restaurant
  Fietsverhuur
 
 

Hier kun je ons vinden!

 

Hier zie¬†je w√°t ze van ons vinden¬†ūüĎÄ

8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

 

Wat andere gasten ons vroegen¬†‚§Ķ

 

ūüöŅ Over welke faciliteiten beschikt de boomhut?

De boomhut is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers. In de eerste slaapkamer is een 2-persoonsbed en op de bovenverdieping staan drie 1-persoonsbedden. De boomhut is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de boomhut over eigen sanitair met douche, toilet en wastafel. 

ūüéĘ Welke activiteiten zijn er in de omgeving?

Naast ons animatieprogramma en de faciliteiten¬†op het park is¬†er in de buurt nog veel meer te beleven!¬†Knuffel met alle lieve diertjes op Kinderboerderij¬†Dondertmanūüźź, zoek het avontuur op in¬†Klimbos Avatarz ūüĆ≥ of voel de adrenaline in je lijf bij Attractiepark De Waarbeek.¬†In de omgeving van Zuna¬†is genoeg te beleven!¬†