Mölke
Slapen in een hooiberg

Slapen in een Hooiberg

  • slapen in een hooiberg
  • bijzonder overnachten
  • 5 sterren vakantiepark
  • aan de Regge
 

Slapen in een hooiberg in Twente

Slapen in een hooiberg is een bijzondere beleving! Een hooiberg is een luxe vakantiehuisje met alle luxe die je je maar kan wensen. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een sauna, LCD-tv en volledig uitgerichte keuken met vaatwasser. Een hooiberg was vroeger een vrijstaand bouwwerk voor de opslag van hooi, stro en koren, warm ’s winters op stal het vee werd gevoerd. Regelmatig werd er geslapen in het hooi door de boerenknechten. Luxe was het slapen in een hooiberg toen in ieder geval niet te noemen!

De Reggehooibergen op Vakantiepark Mölke zijn net als de vroegere hooibergen uitgerust met een kenmerkend rieten dak, zodat het perfect past in het agrarische Twentse landschap. Slapen in een hooiberg geeft het gevoel van rust en het vroegere buitenleven.

 
 
 

Slapen in een hooiberg bij Mölke

Terwijl slapen in een hooiberg heerlijk is, zul je dat niet de hele dag doen. Om je niet te vervelen hebben we verschillende faciliteiten en activiteiten op ons park voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld het water op,  kun je heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving met onze eigen routes of kun je heerlijk vertoeven op het park met een avondje bowlen. Kortom, vakantiepark Mölke is een heerlijke plek om even weg te zijn van de drukte!

Overnachten in een hooiberghut

De luxe hooibergen of hooiberghutten zijn geschikt voor een lange vakantie, midweek of weekendje, maar ook voor een nachtje. Het is mogelijk om op iedere dag van de week aan te komen en/of te vertrekken. Leuk is om bijvoorbeeld te slapen in een hooiberg op meerdere plekken in de Reggestreek.

Slapen in een hooiberg in Twente

Wanneer je overnacht in een hooiberg kun je gratis gebruik maken van de vele voorzieningen zoals het overdekte zwembad en de binnenspeeltuin. De hooiberg vakantiehuisjes zijn het hele jaar door te huur.

Slapen in een hooiberg Vakantiehuisje

  • Genieten in de hooiberg met sauna
  • 2 slaapkamers met heerlijke boxspringbedden
  • Luxe keuken met gasfornuis, combi magnetron en vaatwasser
  • LCD-tv met DVD-speler en digitenne
  • Geschikt voor 5 personen