Mölke
Reiservaringen

Reiservaringen

Reiservaringen - Mölke fans vertellen

Mölke is een plek om te onthaasten, waar echte levensgenieters graag komen, waar van alles te doen is of juist even helemaal niks. Dit kan je doen door je tentje op te zetten op een kampeerplaats, een van onze unieke accommodaties te boeken of in de zomer te verblijven op onze pop-up glamping. En wie kan er nu beter vertellen hoe het is om bij Mölke te verblijven dan onze gasten? Hieronder vertellen ze er alles over, volop inspiratie voor jouw vakantie!

 

Kim Kötter & Jaap Reesema

"We hebben bootjes gehuurd om te varen op de Regge. Ook hebben we fietsen gehuurd en zijn zo richting de Holterberg gefietst. Is prachtig. Het was bijzonder fijn om de kids weer samen te zien spelen. En voor ons geweldig om de familie weer te zien, spelletjes te spelen, etc. 💗"

Swipe voor meer foto's →

 

Liv Krake | Expeditie Kram

"Vakantiepark Mölke in Zuna voelt bijna als thuiskomen. Niet alleen omdat ik zelf oorspronkelijk uit Twente kom, maar ook omdat we hier nu voor het derde jaar op rij mogen logeren. Hoe magisch is het om wakker te worden met uitzicht op grazende koeien, een kabbelend riviertje en niets anders dan groen?"

Swipe voor meer foto's →

 

Robert-Jan & Lisette | Reisplaatje

"Het staat op palen, is van hout en staat midden in de natuur: de boomhut bij Mölke. Of je nu romantisch wilt overnachten met z’n tweeën of een stoere overnachting wilt boeken met je kinderen: overnachten in een boomhut is altijd goed!"

Swipe voor meer foto's →

 

Renske ontdekt de wereld

"Bij Molke is het onmogelijk om je te vervelen. Huur een bootje of een kano of ga suppen. Ga naar het mini strandje met de kids of breng een bezoek aan het mega de speeltuin of het binnenzwembad. In de avond is het mogelijk een kampvuur te maken op de gezamelijke kampvuurplaats. En oja, vergeet niet een ontbijtje bij te bestellen. Deze komen ze in de ochtend bij je bezorgen!"

Swipe voor meer foto's →

 

Jazzie & Kiki | Chapter Fernweh

"Slow Living & heanig an doon! - Dat is waar het allemaal om draait op vakantiepark Mölke in Zuna! En dat is dan ook precies wat we hebben gedaan tijdens ons bezoek."

Chapter Fernweh
 

Kirsten | Where she goes

"Ik ontwaak tegelijkertijd met het Twentse landschap. Kwetterende vogeltjes, blatende lammetjes, kwakende eendjes in de Regge en een kukelende haan in de verte."

Where she goes
 

Liz I Globalizious

"Wow, we hebben een super weekend gehad!! De huisjes waren heerlijk! 🥰 Het weer hielp natuurlijk ook goed mee, inclusief de activiteiten die we hebben ondernomen.. Echt genoten! 😄 "

Globalizious
 

Te leuk slapen

"Dit weekend verbleven we bij pop-up camping 'Bij de Buren' bij Mölke in Zuna! Het was zalig, echt een aanrader!"

 

Travel sisters Visser

"Wat hebben wij genoten van het verblijf in de Riverdome op Vakantiepark Mölke!
We hebben echt hele leuke dagen gehad."

 

Henriëtte Bokslag I WellnessSpots

"Wij zouden zeggen, geniet van de faciliteiten van je wellness vakantiehuisje en maak écht tijd voor de Slow Living Experience!"

 

Sharella Ruts I She rules the globe

"Vroeger ging ik al vaak op pad met houten planken, een hamer en spijkers om een hut te bouwen bij ons in het bos. Toen wij in de boomhut verbleven kwam dat jeugdsentiment weer helemaal naar boven 🌳 Als klap op de vuurpijl heb je vanuit de boomhut een prachtig weids uitzicht op rivier de Regge. 💚 Het vakantiegevoel kwam ons direct tegemoet!"

Swipe voor meer foto's →

 

Nathalie Sneepels

"Vakantiepark Mölke is bedoeld voor echte levensgenieters. Ik logeerde twee nachten in de 4-persoons River Lodge: een echte aanrader. De Ligging aan het water is perfect. Voor mijn neus, aan de overkant van het riviertje grazen de koeien aan de waterkant. Vier kalfjes huppelen vrolijk heen en weer."

Swipe voor meer foto's →

 

Amanda I Just My Travel

"De Dream suite ziet er eigenlijk heel apart en schattig uit van buiten. Het lijkt voor mij net een soort sprookjes-of elfenhuisje met de grote punt die uitsteekt. Voor de Dream suite heb je een picknicktafel staan waar je gezellig kunt zitten voor een hapje en drankje. Ons verblijf bij Mölke was zeer geslaagd. We hebben genoten van de rust en omgeving hier!"

Swipe voor meer foto's →

 

Patty ter Harmsel I Fierce to be

"Mölke had voor ons écht het ‘slow living’ gevoel. Gelegen aan de Regge, in de natuur, heb je het gevoel dat je er echt even uit bent. Daarnaast vonden wij het heerlijk dat we elke keer een stukje konden wandelen om bijv. een vers ontbijtje te scoren in de streekwinkel of een patatje bij de snackbar."

Swipe voor meer foto's →

 

Jouw Mölke reiservaring

Wil jij ook mooie herinneringen maken bij Mölke? Samen met je gezin, je beste vriend(in), je hond, je familie, iedereen is welkom bij ons! Uiteraard vinden we het super leuk om ook over jouw ervaring te horen, dus laat ons vooral weten hoe je verblijf was.

  • Slow Living aan de Regge
  • Laagste prijs via deze website
  • 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken
 
 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.