Reiservaringen - Mölke fans vertellen

Mölke is een plek om te onthaasten, waar echte levensgenieters graag komen, waar van alles te doen is of juist even helemaal niks. Dit kan je doen door je tentje op te zetten op een kampeerplaats, een van onze unieke accommodaties te boeken of in de zomer te verblijven op onze pop-up glamping. En wie kan er nu beter vertellen hoe het is om bij Mölke te verblijven dan onze gasten? Hieronder vertellen ze er alles over, volop inspiratie voor jouw vakantie!

Kan je nu al niet wachten? Bekijk dan meteen het aanbod 

Klik hier voor het aanbod
 

Jazzie & Kiki | Chapter Fernweh

"Slow Living & heanig an doon! - Dat is waar het allemaal om draait op vakantiepark Mölke in Zuna! En dat is dan ook precies wat we hebben gedaan tijdens ons bezoek."

Chapter Fernweh
Lees meer
 

Kirsten | Where she goes

"Ik ontwaak tegelijkertijd met het Twentse landschap. Kwetterende vogeltjes, blatende lammetjes, kwakende eendjes in de Regge en een kukelende haan in de verte."

Where she goes
Lees meer
 

Kevin & Aafje | Kids love travel

"Mölke is een heerlijke plaats waar de tijd even wat langzamer lijkt te gaan. De Reggehooiberg is een fijne accommodatie, de sauna is de kers op de taart."

Kids love travel
Lees meer
 

Kim Kötter & Jaap Reesema

"We hebben bootjes gehuurd om te varen op de Regge. Ook hebben we fietsen gehuurd en zijn zo richting de Holterberg gefietst. Is prachtig. Het was bijzonder fijn om de kids weer samen te zien spelen. En voor ons geweldig om de familie weer te zien, spelletjes te spelen, etc. 💗"

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Te leuk slapen

"Dit weekend verbleven we bij pop-up camping 'Bij de Buren' bij Mölke in Zuna! Super fijn dat we afgelopen weekend afsloten met een warme, zomerse dag!"

Swipe voor meer foto's →

 

Robert-Jan & Lisette |Reisplaatje

"Het staat op palen, is van hout en staat midden in de natuur: de boomhut bij Mölke. Of je nu romantisch wilt overnachten met z’n tweeën of een stoere overnachting wilt boeken met je kinderen: overnachten in een boomhut is altijd goed!"

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Travel sisters Visser

"Wat hebben wij genoten van het verblijf in de Riverdome op Vakantiepark Mölke!
We hebben echt hele leuke dagen gehad."

Swipe voor meer foto's →

 

Liv Krake | Expeditie Kram

"Slapen op hoogte is iets wat ik sowieso fantastisch vind - helemaal wanneer dat ergens in een natuurgebied kan. Hoe magisch is het om wakker te worden met uitzicht op grazende koeien, een kabbelend riviertje en niets anders dan groen?"

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Sharella Ruts I She rules the globe

"Vroeger ging ik al vaak op pad met houten planken, een hamer en spijkers om een hut te bouwen bij ons in het bos. Toen wij in de boomhut verbleven kwam dat jeugdsentiment weer helemaal naar boven 🌳 Als klap op de vuurpijl heb je vanuit de boomhut een prachtig weids uitzicht op rivier de Regge. 💚 Het vakantiegevoel kwam ons direct tegemoet!"

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Henriëtte Bokslag I WellnessSpots

"Wij zouden zeggen, geniet volop van de faciliteiten van je wellness vakantiehuisje en maak écht tijd vrij voor de Slow Living Experience. Wil je toch iets doen? Dan is er in de omgeving van het vakantiepark van alles te beleven!"

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Nathalie Sneepels

"Vakantiepark Mölke is bedoeld voor echte levensgenieters. Ik logeerde twee nachten in de 4-persoons River Lodge: een echte aanrader. De Ligging aan het water is perfect. Voor mijn neus, aan de overkant van het riviertje grazen de koeien aan de waterkant. Vier kalfjes huppelen vrolijk heen en weer."

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Renske ontdekt de wereld

"Bij Molke is het onmogelijk om je te vervelen. Huur een bootje of een kano of ga suppen. Ga naar het mini strandje met de kids of breng een bezoek aan het mega de speeltuin of het binnenzwembad. In de avond is het mogelijk een kampvuur te maken op de gezamelijke kampvuurplaats. En oja, vergeet niet een ontbijtje bij te bestellen. Deze komen ze in de ochtend bij je bezorgen!"

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Patty ter Harmsel I Fierce to be

"Mölke had voor ons écht het ‘slow living’ gevoel. Gelegen aan de Regge, in de natuur, heb je het gevoel dat je er echt even uit bent. Daarnaast vonden wij het heerlijk dat we elke keer een stukje konden wandelen om bijv. een vers ontbijtje te scoren in de streekwinkel of een patatje bij de snackbar."

Swipe voor meer foto's →

Lees meer
 

Jouw Mölke reiservaring

Wil jij ook mooie herinneringen maken bij Mölke? Samen met je gezin, je beste vriend(in), je hond, je familie, iedereen is welkom bij ons! Uiteraard vinden we het super leuk om ook over jouw ervaring te horen, dus laat ons vooral weten hoe je verblijf was.

  1. Slow Living aan de Regge
  2. Laagste prijs via deze website
  3. 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken
 
Ontdek jouw ideale verblijf
 
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.