Mölke
Kim Kötter Vakantiepark Mölke

Reiservaring Kim Kötter en Jaap Reesema

Reistips van Kim Kötter en Jaap Reesema

Kim, Jaap en hun leuke gezin zijn inmiddels vaste gast bij vakantiepark Mölke. We delen graag alle tips van Kim en Jaap met je, zodat je net zo'n leuke vakantie tegemoet kan gaan. Lees snel verder om er achter te komen in welke accommodatie het vrolijke gezin geslapen heeft, lees een uitgebreide review van het verblijf bij ons en ontdek welke leuke activiteiten er volgens Kim en Jaap bij Mölke te doen zijn!

 

Mölke on film! (24:05)

 

Beleef Mölke zoals Kim en Jaap dat deden!

"We zijn vertrokken naar @molke.nl. Waar wij een grote boerderij hebben gehuurd wat bestaat uit 2 huizen. Zodat we corona proof konden vertoeven. Met mijn zusje en zwager en kids. Plus een riverhouse aan de Regge. Voor onze vrienden. ⁣⁣We hebben daar bootjes gehuurd om te varen op de Regge. Daar kun je alleen via hen op komen. Ook hebben we fietsen gehuurd en zijn zo richting de Holterberg gefietst. Is prachtig. Ze hebben daar ook mountainbike routes. Ook te gek voor kids. ⁣Het ontbijt en de bbq hebben we geregeld bij de streekwinkel van ‘t Mölke. Alle producten komen van boerderijen etc uit de buurt. Zo ook de wijn. ⁣Bij ‘t Mölke (in Zuna) kun je ook stacaravans boeken, huisjes etc. Te gek voor kids met vele speeltuintjes, mega luchtkussen, overdekte speeltuin, zwembad etc. In de vlog van vrijdag neem ik jullie mee. ⁣Het was bijzonder fijn om de kids weer samen te zien spelen. En voor ons geweldig om de familie weer te zien, spelletjes te spelen etc. 💗" - Kim Kötter

 
 

De leukste huisjes volgens Kim en Jaap

Of je nu met een grote groep komt, met het gezin of met zijn tweetjes, bij Mölke vind je altijd een accommodatie die bij je past. Geniet van een fijne, warme hottub aan de Regge of slaap in een avontuurlijke Glampingtent, zoals Kim en Jaap ook deden bij ons!

 

De leukste tips bij Mölke

Heb je zin om je verblijf bij Mölke helemaal af te maken, met een heerlijke maaltijd of een avontuurlijke activiteit? Lees hier dan gauw onze aanraders. Een heerlijk #slow dagje begint natuurlijk met een ontbijtje op bed. Bestel een ontbijtmandje en laat deze tijdens jouw verblijf bij je vakantiehuisje bezorgen! Nadat je heerlijk hebt genoten van een goed ontbijt, trek je net als Kim en Jaap lekker de omgeving in! Ga varen in een fluisterbootje of sloep, die je huurt bij ons op het park. Of verken de omgeving met fietsen van Mölke! Je sluit de dag af in ons fijne restaurant, met een heerlijke maaltijd of pannekoek. Het restaurant beschikt over een binnenspeeltuin, waardoor het hele gezin hier een geweldige tijd beleeft!

 

Hier kan je Mölke vinden!