Mölke
verjaardag vieren in overijssel in een zaaltje

Verjaardag

Op het park

Verjaardag vieren

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Vier je je verjaardag dit jaar op bijzondere wijze? Wij bieden alle feest ingredi√ęnten voor een geslaagde verjaardag. Kies √©√©n van onze sfeervolle zalen die eigentijds en modern zijn ingericht. In iedere zaal is het mogelijk heerlijk te barbecue√ęn of te kiezen voor een overheerlijk buffet. Ook bieden wij steengrillen aan en braderijen. Kleinere groepen kunnen √† la carte dineren in ons restaurant.

Arrangementen

Speciaal voor jou hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Deze arrangementen kun je combineren met onze activiteiten.

Offerte

Wil je graag meer informatie? Wij passen graag het arrangement aan op je persoonlijke wensen. Neem hiervoor direct vrijblijvend contact met ons op.  Je kan altijd een vrijblijvende afspraak plannen en een offerte opvragen. Wij helpen je graag.

Activiteiten

Vier je verjaardag in combinatie met een van onze leuke activiteiten. Verken de Regge op fluisterbootjes die je zelf mag besturen of huur de EMS Reggestroom rondvaartboot. Ook kun je per kano de Regge verkennen. Naast deze wateractiviteiten kun je bij ons LED’s Go Showbowlen in de bowlingkelder of boog- en buksschiketen op de schietbaan.

 
 

Meer voor vrienden & familie: