Mölke
Kinderbungalow

Kinderbungalows

  • Kindvriendelijke bungalows in Overijssel
  • Een eigen en uniek thema
  • Geliefd onder jonge gezinnen

Kinderbungalow huren in Nederland

Op vakantie in een bungalow die speciaal is ingericht voor kinderen en baby’s? Wie wil dat nu niet! Vakantiepark Mölke, een kleinschalig bungalowpark in Twente, heeft kinderbungalows met elk een uniek thema. De kids kijken hun ogen uit en willen nooit meer naar huis! Ook als je met je baby komt, zit je bij ons goed. Wij bieden naast kindvriendelijke, ook babyvriendelijke bungalows. Een kinderbungalow in Nederland vinden kan lastig zijn, daarom helpen wij je graag op weg. Zoek en boek een luxe kinderbungalow in onderstaand overzicht en beleef een onvergetelijke vakantie met de kids!

 
ezel

Vind je ideale kinderbungalow ⤵

Kinderbungalows in Overijssel met een thema

Op onze kindercamping huur je een kinderbungalow in Overijssel met een uniek thema. Zo is er een speciaal “voetbal” thema waar de woonkamer omgetoverd is tot een groot voetbalveld met lijnen en stippen. Met het thema “boerderij” slapen de kinderen in een prachtige mini boomhut. De kinderbungalow in het thema “Ridders en Prinsessen” heeft verkleedkleren, zodat de kinderen zich kunnen verkleden als echte prinsessen en ridders. Je kunt bij ons een luxe kinderbungalow huren geschikt voor maximaal 8 personen. 

De kinderbungalows met het thema “kasteel” en “boerderij” hebben ook een speciale variant voor baby’s. Deze 5-persoons bungalows zijn ook volledig gethematiseerd en babyvriendelijk. Deze bungalows zijn daarnaast voorzien van een volledig ingerichte babykamer met ledikantje, commode, badje en box.

To do's vanuit je kinderbungalow

Vervelen is hier niet mogelijk! Wij bieden volop faciliteiten en activiteiten voor jonge gezinnen. Zo beleef je veel waterpret in het binnenzwembad, beleven de kinderen de leukste avonturen met het animatieteam, klimmen en klauteren ze in de binnenspeeltuin en buitenspeeltuintjes en leven ze zich uit op het sportveld. Terwijl wij de kids vermaken geniet jij met volle teugen op het terras. Gezinsactiviteiten zoals bowlen en bootje varen zijn ook mogelijk. Een kinderbungalow huren is nog nooit zo leuk geweest!

Liever eropuit? Ontdek de Regge fietsend, wandelend, varend of met een buggy. Voel je vrij om de omgeving in te trekken op een manier die bij jou past. Bezoek de Sallandse Heuvelrug, proef Twentse streekproducten en ga cultuursnuiven in Zwolle, Deventer of Holten. Ervaar het allemaal zelf!

Onze activiteiten en faciliteiten

🎭️ Leuk en gevarieerd animatieprogramma 
🏊 Binnenzwembad met apart peuterbadje
🤸‍♂️ Grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuintjes
🥞 Kindvriendelijk restaurant met kinderkaart
🥅 Multifunctioneel sportveld
🎳 Bowlingbanen
🛶 Kano- en bootverhuur
✔️ En nog veel meer

Hier vind je ons vakantiepark