Mölke
Recreatieteam
Camping met animatie
Camping met animatie

Animatieteam

  • Persoonlijke aandacht voor alle kinderen
  • Leuke activiteiten, de hele dag door
  • Samen plezier maken staat bij ons voorop!

Vakantiepark met animatie

Met de kinderen op vakantie? Dat is op ons vakantiepark met recreatieteam een feestje! 🥳 Voor kinderen in alle leeftijden zijn er verschillende speelmogelijkheden op ons vakantiepark en wij hebben een enthousiast recreatieteam waar alle kinderen de hele dag terecht kunnen. Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook tijdens vakanties in het voor- en naseizoen staat het recreatieteam voor jouw kinderen klaar met als centrale punt onze knutselcademie! 🎨 Ons recreatieteam heeft aandacht voor ieder kind: samen plezier maken vinden wij het meest belangrijk.

Wanneer is er een animatieprogramma?

Tijdens de vakantieperiodes: Pasen, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, juli/augustus de noordelijke herfstvakantie en de weekenden richting sinterklaas wordt er een recreatieprogramma aangeboden. Voor jong en oud zijn er dan verschillende activiteiten te beleven.

 
 
kampvuur
 

Een dag op Mölke met ons animatieteam

Bij Mölke is geen dag hetzelfde en ook voor kinderen maken we van iedere dag een groot avontuur! Ontdek hoe een dag met ons recreatieteam er uit ziet. 

's Ochtends - De dag begint heerlijk rustig. We gaan gezellig samen knutselen in onze knutselacademie. 🎨 De knutselacademie is de enige academie waar je aan kan aanschuiven wanneer je wil. We verwachten de kinderen namelijk niet op een vaste tijd, ze kunnen meedoen wanneer ze willen. Zo houden we de slowliving vibe er goed in! 🤩

's Middags - Zijn we lekker actief. Er zijn leuke activiteiten waarbij we samen op onderzoek uit gaan! Er wordt bijvoorbeeld een balspel gespeeld of er is een speurtocht op het park. 🔍️ We beleven samen een gezellige middag met leuke (familie)activiteiten!

's Avonds - Wordt een spannend verhaal voorgelezen, een film gekeken, of er is een gezellige min-theatervoorstelling. De kinderen worden betrokken bij de activiteiten en er is aandacht voor iedereen. Soms spelen we 's avonds, wanneer het begint te schemeren, nog een spannend spel! We vinden het belangrijk om de dag fijn af te sluiten samen en maken we er een bijzonder gezellig Mölkemoment van. Of bakken we broodjes en roosteren we marshmallows bij het kampvuur. 

Daarna gaat iedereen lekker slapen in zijn eigen accommodatie en dromen over deze geweldige dag! 💭💤

 
 
 

Animatieprogramma

Met ons animatieteam is iedere dag anders! Maar één ding is zeker: iedere dag is een waar avontuur. Wil je graag weten welke activiteiten er op de planning staan tijdens jouw vakantie? Dat laten we je natuurlijk graag zien! Bekijk hier alvast ons animatieprogramma voor aankomende vakantieperiode en zie waar jouw familie allemaal aan mee kan doen.

Een greep uit het programma

👨‍🔬 Mölke Crealab
🏃 Sport en Spel
🏗️ Mölke Bouwcampus
🗺️ Mölke Adventures
🔎 Mölke Explore
👨‍🏫 Mölke Academy

Recreatieteam

Animatie tijdens jouw vakantie

Tijdens de school vakanties is er een doorlopend programma. Dagelijks (m.u.v. zondagen) zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud. Van kanovaren tot huifkartochten en van fietstrein tot broekhangen boven de Regge. Het programma wordt afgestemd op het aantal gasten dat op het vakantiepark verblijft en is afhankelijk van het weer. Kort om, er is altijd genoeg te doen hier op het park!


Geen programma's gevonden
 

Ontdek onze overige faciliteiten:

Bekijk vergelijkbare faciliteiten