Mölke
pop up glamping overijssel

Kom en ontdek...

Jouw creatieve zelf!

pop up glamping overijssel

Kies je favoriete plekje!

Glamping of een huisje?

pop up glamping

Laat je betoveren...

Door de omgeving!

pop up glamping overijssel

Geniet van de zon

En van jouw gezin!

pop up glamping overijssel

Een heerlijke festivalsfeer

Voor het hele gezin!

Slowlands

  • Festivalsfeertje voor het hele gezin!
  • Lekker ontspannen en genieten
  • Fijn voor alle leeftijden
  • In de schoolvakanties
  • Gezellig festivalsfeertje
  • Ontspannen en genieten
  • Voor het hele gezin!

Beleef Slowlands bij Mölke!

 

Stop de tijd, adem in, geniet! ✨ Bij Mölke geniet je in de schoolvakanties van een heel bijzondere vakantie... Tijdens Slowlands by Mölke! Deze feestelijke vakantieweken staan volledig in het teken van samenzijn met jouw gezin of gezelschap. Samen tot rust komen, samen plezier hebben en exact doen waar jullie samen zin in hebben!

Met een heerlijke cocktail op ons knusse terras, terwijl je geniet van rustige live-muziek en een goed gesprek... Een creatieve knutselactiviteit of een andere leuke activiteit voor de kinderen! Zie je het al voor je? Het wordt een feest voor het hele gezin, om nooit meer te vergeten!

Laat jij je verrassen? ⤵︎

 

Boek nu!

Slowlands
 
 

Dit kan je verwachten van Slowlands!

💚  Leuke aciviteiten voor het hele gezin! Denk aan een lachworkshop, een fakkeltocht, zelf dromenvangers maken of samen een campingmaal koken...
🌱  Eerste hulp bij tot rust komen... Geniet van een ligconcert, verwen jezelf tijdens een smoothieworkshop of ga lekker wandelen langs de Regge!
🍸  Lekker eten en drinken! Een lunch uit de foodtruck, een cocktail in ons restaurant, of lekker eten bij het pop-up restaurant?
🎶  Fijne live-muziek van lokaal talent! Natuurlijk rustig en niet de hele dag, zodat we ook een fijn plekje zijn voor slapende babies en rustzoekers.
✨  Wegdromen bij een kampvuur, spelletjes spelen en samen de natuur in!
💕  Samenzijn met het beste gezelschap, in het huisje of de glampingtent waar jullie je thuis voelen!
🎈  Precies doen waar jij zin in hebt! Niks moet, alles mag!
🎉 Festivalsfeertje 
voor het ultieme vakantiegevoel!

 

Wellness of liever Glamping?

Ontspan op jouw manier!

Ben jij een echte natuurliefhebber die in stijl van glamping wil genieten? Of kom je liever bij ons ontspannen in een sauna of hottub? Wat je ook zoekt: wij hebben het perfecte plekje voor jouw verblijf! Verblijf in een kinderbungalow, onze avontuurlijke boomhut of lekker op onze pop-up glamping... Het maakt niet uit welke accommodatie je kiest: je kan altijd komen genieten van alle leuke slowlandsactiviteiten.

Waar ga jij slapen?

 
 

Verblijf in de zomer in festivalsfeer!

Op onze pop-up glamping

Maak jouw familiefestivalzomer helemaal af en boek een fijne glampingtent op onze pop-up glamping! Pop-upglamping Bij de Buren is volledig in festivalsfeer aangekleed, inclusief gezellige lampjes, een lekker kampvuur en een prachtig uitzicht over riviertje de Regge! Ook vind je hier ons pop-up restaurant, waar je in de zomer heerlijk kan borrelen en dineren.

 

➡️Slide een eindje over de pop-up glamping!

Lekker 'Slooooow!'

Kom in de schoolvakanties met het hele gezin genieten

We hoeven er eigenlijk geen woorden meer aan vuil te maken, want dat dit heerlijke feestweken worden is wel duidelijk! 🤩 Kom je ook de slow living experience ervaren in de schoolvakanties?

Natuurlijk is er een hoop te beleven bij Mölke, maar laten we ook onze prachtige omgeving niet vergeten! Heb je zin om er een dagje opuit te gaan in je vakantie? Geniet van een lange wandeling in de omgeving, ga een eind varen op de Regge of spring op een Green Scooter en rijd over de Sallandse heuvelrug. Pas wanneer je volledig opgeladen bent laten we je weer naar huis toe gaan. 

 

Boek hier jouw Slowlands vakantie

Laat het grote verheugen beginnen!

 

We hopen je te zien tijdens Slowlands. Tot snel!