Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

2455 beoordelingen
  1. 8,8

    Prettige tegemoettreding, prachtige ligging en leuk park. Zeker als je kleine kinderen hebt is dit een top plek.

    September 2022 - Rudy P. verbleef in Bungalette 4 personen basis 

  2. 7,8

    Leuk en fijn huis mooie locatie

    September 2022 - Yentl v. verbleef in Cosy Cabin | 4 pers. 

  3. 8

    De ongedwongen sfeer, de gezelligheid in het restaurant en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Zodra je de camping verliet liep je zo de schitterende natuur in met talloze wandel- en fietsroutes.

    September 2022 - Frans V. verbleef in Kampeerplaats comfort 

  4. 9,7

    Prachtige omgeving, varen met het fluiterbootje prachtig. Fantastisch verblijf!!

    September 2022 - Inge V. verbleef in Nature lodge met sauna en hottub | 2 pers. 

  5. 7,9

    Het enthousiasme van het team, het park ziet er super uit (netjes, goed onderhouden). De tuin van ons huisje incl hottub was erg fijn. Fietsverhuur, etc was goed.

    September 2022 - Arjan v. verbleef in Reggehooiberg met sauna en hottub | 5 pers. 

  6. 8,4

    Gewoon alles! De omgeving , het park, een geweldig huisje wat heerlijk schoon was,dat kom je weleens anders tegen, gewoon tóp! We komen graag nog eens terug!👍😀

    September 2022 - j d. verbleef in River lodge 4 personen 

  7. 8,4

    Dat je vanuit je huisje zo de natuur inloopt. En de hottub met uitzicht over de regge, fantastisch!

    September 2022 - Karin S. verbleef in River Cabin met hottub | 4 pers. 

  8. 8,4

    Het huisje en hottub

    September 2022 - Ellen v. verbleef in Mobile Home 6 personen veranda 

  9. 8

    Nettes Personal , besonders im Diner Café sehr flexibel und freundlich . Boots Tour .

    September 2022 - Marlena M. verbleef in Bungalette 6 personen sauna 

  10. 8

    Het is een super vakantieplek. We hadden slecht weer maar dan nog is er genoeg te doen. Wij komen op zeker terug :)

    September 2022 - Cinderella d. verbleef in Boutique suite I 2 pers. (NIEUW 2022) 

2455 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.