1321 beoordelingen
 1. 8,9

  Wij hebben intens genoten van jullie aanbod tijdens het Sinterklaas-weekend! Onthaalt worden met gezellige vuurkorven, sfeervolle lampjes, sinterklaasmuziek en Piet die je verwelkomt met pepernoten. Zelfs aan de kleinste details is gedacht door bijv de accomodatie te versieren met Sinterklaasvlaggetjes. Erg sfeervol allemaal! De activiteiten zoals schoen zetten, knutselen, pietenparcours was allemaal super goed geregeld door families in tijdsvakken in te delen! Chapeau voor de organisatie en creativiteit rondom Corona. Persoonlijk opgehaald worden door wat pieten in een versierde buggy om je te brengen naar Sinterklaas was toch wel de kers op de taart, zo’n leuke beleving voor de kinderen! Als zij genieten dan genieten de ouders ook! Meteen voor volgend jaar geboekt! Horeca; leuk dat er een foodtruck aanwezig was en een take away bar. Werkte perfect met de QR-code betalen. Technische dienst; snel bereikbaar en langs geweest. 1x stroomstoring gehad en 1x gasfles leeg. Werden snel geholpen door Jaimy.

  November 2020 -  verbleef in Bungalette 6 personen | particulier

 2. 8,3

  Heel persoonlijke benadering, kleinschalig, gezellige sfeer.

  November 2020 -  verbleef in River Cabin 4 personen

 3. 8,6

  Het was super geregeld. De kinderen genoten van Sinterklaas en de activiteiten. Geweldig! Ook de gourmetset was een feestje. Bedankt!

  November 2020 -  verbleef in 8-persoons kinderbungalow | Thema: Boerderij

 4. 8,9

  We hebben ons weer zeer goed vermaakt. De kinderen vonden het fantastisch en wilden helemaal niet naar huis. Het Sinterklaas weekend was zeer geslaagd voor ons alle vier.

  November 2020 -  verbleef in River lodge 4 personen

 5. 8,3

  Het Sint weekend was super leuk georganiseerd. Het is geen mega groot park maar doordat het programma zo leuk was voor de kids merk je dat niet eens. En erg leuk waren de bankjes en koffie etc bij het springkussen, echt een gezellige aankleding. Wij hebben ons goed vermaakt en de kids zeiden als dat ze nog wel een keertje terug wouden! Dus geslaagd!

  November 2020 -  verbleef in 6-persoons kinderbungalow | Thema: Boerderij

 6. 10

  Alles was netjes geregeld en de kids hebben zich uitstekend gedragen !

  November 2020 -  verbleef in Bungalette 4 personen comfort

 7. 8,1

  Wij waren in het sinterklaasweekend. 27 t/m 29 nov. 2020 Ondanks de maatregelen rond om covid-19 was alles goed georganiseerd. Wij waren dit jaar voor het eerst op het park per toeval kwam ik dit via Facebook tegen. Als het mogelijk is zou ik dit volgend jaar zeker weer boeken! Mijn dochter vond het bezoek aan Sinterklaas en dat zij werd opgehaald (in de discoauto noemt ze het) het leukst!

  November 2020 -  verbleef in Scandinavische lodge

 8. 9,3

  Wij zijn net weer thuis van ons sinterklaas weekend bij Mölke. Wat fantastisch was en top geregeld was ivm corona! Wat fijn dat het ondanks corona toch door kon gaan met wat aanpassingen. Voor wij naar huis gingen,hebben wij weer een sinterklaas weekend geboekt voor volgend jaar.

  November 2020 -  verbleef in 5-persoon baby- & kinderbungalow | Thema: Boerderij

 9. 9,4

  We hebben een super leuk Sinterklaas weekend bij jullie gehad. Het was fantastisch geregeld. De kinderen hebben genoten. Een echte aanrader!!! Tot volgend jaar!

  November 2020 -  verbleef in River Cabin 6 personen

 10. 8,3

  Super vriendelijk personeel en een heel gemoedelijke sfeer die er hangt. Het ontbijt wat ons is aangeboden was super goed en genoeg voor ons hele gezin!

  November 2020 -  verbleef in Bungalette 4 personen comfort