Mölke

Algemene voorwaarden

GROEPEN

Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is degene die reserveert verplicht daarvan terstond en uitdrukkelijk melding te maken. Degene die reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van zijn groep. Verblijf van groepen is op Vakantiepark Mölke in beperkte mate mogelijk. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.

JONGEREN

Alleenreizende jongeren worden niet in de verhuurobjecten of op de camping toegelaten.

BEZOEKERS

Indien je bezoekers ontvangt verzoeken wij dit bij de receptie te melden. Een bezoekerstarief hiervoor is €2,50 per persoon. De gasten mogen dan ook gebruik maken van ons binnenzwembad. Bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur het terrein te hebben verlaten. Mocht het nou heel gezellig zijn en de gasten zouden graag een nachtje willen blijven slapen, dan rekenen wij €7,50 per persoon, excl toeristenbelasting. Auto’s van bezoekers kunnen worden geparkeerd op de algemene parkeerplaats. Gasten van buitenaf mogen geen gebruik maken van het zwembad.

KLACHTEN

Ondanks alle organisatie en zorg is het mogelijk dat je een klacht hebt. Je dient je dan direct met jouw opmerking of klacht bij de receptie te melden, teneinde deze op te lossen. Indien de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, heb je tot uiterlijk 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij  Overijssel Vakantiepark Mölke waar de klacht alsnog grondig wordt onderzocht.

AANSPRAKELIJKHEID

Mölke recreatie B.V. is niet aansprakelijk voor: schade of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims, voortvloeiend uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

ALGEMEEN VOORBEHOUD

De prijzen zijn inclusief BTW. Bij wijziging hiervan behouden wij ons het recht voor de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Op alle prijzen in deze brochure zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Verder zijn de Recron Voorwaarden van toepassing.

RESERVERING

De reservering van een object kan rechtstreeks via Internet of telefonisch bij Mölke Recreatie geschieden. Je ontvangt jouw reserveringsbewijs/ factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is jouw bewijs van boeking. In de tarieven is rekening gehouden met de aanwezige voorzieningen en het wel of niet gebruiken daarvan in de periode waarin je op onze campings verblijft.

VOORKEUR

Heb je voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald nummer, dan willen wij hieraan, indien mogelijk, graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 25,00 per boeking en voor sommige uitzonderingen €45 per boeking.

BETALING

Bij reservering dient 50% van de huursom te worden betaald. Het restantbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.

ANNULEREN EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

Door het deelnemen aan een annuleringskostenverzekering kun je je vrijwaren van de kosten van een eventuele annulering. Heb je geen verzekering afgesloten en je annuleert het gehuurde object, dan worden de annuleringsvoorwaarden volgens Artikel 6 van de Recron Voorwaarden toegepast. Dit betreft de volgende voorwaarden: 

1. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt:

  • Bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering binnen twee tot één maand voor devingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

2. De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van de ondernemer, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

Een annuleringsverzekering kan tot maximaal twee weken na reservering worden afgesloten.

AANKOMST EN VERTREK

Op de dag van aankomst kan vanaf 16.00 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst ontvang je bij de receptie de sleutel en andere van belang zijnde informatie. Op de dag van vertrek dient men uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten.

EINDSCHOONMAAK

Jouw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. Je kunt volstaan met jouw accommodatie bezemschoon achter te laten, de afwas te doen en de koelkast schoon te maken. De dekbedden leg je opgevouwen op de bedden en de lakens doe je in een sloop. De vuilniszak deponeer je in de container.

BEWONING

Gebruik en bewoning maximaal door het aantal personen waarvoor de accommodatie is ingericht. In de accommodatie is een volledige inventaris aanwezig.

BEDLINNENPAKKET en KINDERMEUBILAIR

Bij aankomst in de bungalow, huisje of caravan liggen bedlinnenpakketten klaar. Wil je tijdens je verblijf jouw bed verschonen, dan zijn er bij de receptie bedlinnenpakketten te huur à € 9,00. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (één-persoons). De huur van een campingbedje bedraagt € 7,- per periode en de huur van een kinderstoel bedraagt ook € 7,- per periode (bij reservering opgeven). Het dekbedje en bedlinnen voor het campingbedje dien je zelf mee te brengen.

AUTO

Bij elke verhuuraccommodatie of kampeerplaats mag max. 1 personenauto worden geparkeerd. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.

HUISDIEREN

Gekooide huisdieren mogen gratis mee. Per gehuurd object mag max. 1 ander huisdier mee. De vergoeding hiervoor bedraagt  € 3,00 per verblijf. Voor een verhuuraccommodatie worden tevens extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Op het terrein dient de hond aan de lijn te worden gehouden en het dier moet buiten het park worden uitgelaten. In onze hoofdgebouwen worden geen huisdieren toegelaten.

ZAKELIJKE RESERVERINGEN

Om onze gasten een optimale vakantiebeleving te kunnen geven accepteren we geen zakelijke reserveringen en geen reserveringen voor arbeiders.

Overlast

Het is niet toegestaan om drugs te gebruiken op het vakantiepark, of mee te nemen tijdens het verblijf.

Recron Voorwaarden

Voorwaarden activiteiten

Vragen? Neem contact op

Is het niet helemaal duidelijk en heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!
Neem contact op