Mölke
Streekwinkel met streekproducten
Streekwinkel met streekproducten
Streekwinkel
Streekwinkel met streekproducten
Streekwinkel

Streekwinkel

Streekwinkel

De Streekwinkel is sinds 2020 nieuw bij Vakantiepark Mölke. Deze moderne winkel voorziet zowel parkgasten als mensen in de omgeving van lekkere warme broodjes en heerlijke streekproducten! De Streekwinkel is tevens het centrale punt voor recreatie activiteiten zoals kano- of fluisterbootje varen.

Wat kun je kopen bij de Streekwinkel

Iedere dag kun je terecht in onze Streekwinkel voor:

🥐 Heerlijke warme broodjes
🧀 Kaas van zunakaas
🥛  Zuivelproducten van Reggezuivel
🥩 Kalfsvlees Zuna
🍷  Wijn van de Wijnmakers
🍺 Bier van Brouwersnös

Uiteraard kun je ook voor kleine boodschapjes als chips, snoep en wat drinken terecht. Daarnaast zijn er ook nog wat extra accessoires te koop, leuk om mee naar huis te nemen bijvoorbeeld!

Extraatjes

Wil je jouw verblijf bij ons een goeie upgrade geven? Wij bieden heerlijke boxen en pakketjes aan om jouw vakantie compleet te maken. Bestel bijvoorbeeld een heerlijk uitgebreide borrelmand!

Voeg deze toe tijdens het maken van jouw boeking of via 'mijn omgeving' door in te loggen! #smullenmaar😋

 

Lekker lunchen of borrelen

Bij de Streekwinkel maken we de lekkerste luxe broodjes klaar. Natuurlijk bereid met verse streekproducten. Kies voor een broodje oude kaas, mozzarella, ham, kip of tonijn en geniet van een heerlijke lunch!

Natuurlijk zetten we graag een vers kopje koffie voor je, of kan je genieten van een wijntje of biertje op het self-service terras terwijl je lekker in de omgeving wegkijkt. Vanaf ons terras kijk je namelijk uit op onze haven en de Twentse weilanden!

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten