Op het park

Overdekt zwembad

Het binnenzwembad bestaat uit een groot 1,40 meter bad en een peuterbadje. Het zwembad is leuk aangekleed met waterspuiten en een kleine glijbaan, zodat de kinderen zich perfect kunnen vermaken met de waterspetters! Voor de allerkleinsten is er een apart peuter gedeelte van 15 cm diep.

Temperatuur zwembad
Het zwembadwater is lekker warm. Het zwembad wordt verwarmd door een hout gestookte kachel waarin houtchips verbrand worden en het zwembad is altijd minimaal 28 graden!

Let op: uit ervaring van andere gasten kan de watertemperatuur voor pas geboren baby’s te koud worden ervaren. De gewenste watertemperatuur voor pasgeboren baby’s varieert tussen de 30 – 33 graden.

Openingstijden zwembad
Het overdekte zwembad is het hele jaar door geopend. Buiten de schoolvakanties zijn er in de middag zwemlessen. Bekijk de meest recente openingstijden.

Senioren zwem uurtje
Ook aan de senioren is gedacht. Er is namelijk iedere ochtend een speciaal senioren zwem uurtje.

Kinderfeestje zwemmen
Het Binnenzwembad is niet alleen fantastisch voor onze parkgasten, ook voor kinderfeestjes is het erg leuk, bijvoorbeeld in combinatie met een uurtje Showbowlen!

Wil je bij ons komen zwemmen?
Alleen gasten van het Vakantiepark & Partycentrum kunnen gebruik maken van het zwembad. Dus als je bij ons op het park staat, een kinderfeestje met zwemmen of als je bijvoorbeeld een familiedag hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
 
 

Meer Faciliteiten