Mölke
zwembad
zwembad molke
Overdekt zwembad

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad

Het binnenzwembad bestaat uit een groot 1,40 meter bad en een peuterbadje. Het zwembad is leuk aangekleed met waterspuiten en een kleine glijbaan, zodat de kinderen zich perfect kunnen vermaken met de waterspetters! 💦 

Temperatuur zwembad

Het zwembadwater is lekker warm. Het zwembad wordt verwarmd door een hout gestookte kachel waarin houtchips verbrand worden en het zwembad is altijd minimaal 28 graden! 

Let op: uit ervaring van andere gasten kan de watertemperatuur voor pas geboren baby’s te koud worden ervaren. De gewenste watertemperatuur voor pasgeboren baby’s varieert tussen de 30 – 33 graden.

Openingstijden zwembad

Het overdekte zwembad is het hele jaar door geopend! Bekijk de actuele openingstijden tijdens jouw verblijf hier

Kinderfeestje zwemmen

Het Binnenzwembad is niet alleen fantastisch voor onze parkgasten, ook voor kinderfeestjes is het erg leuk, bijvoorbeeld in combinatie met een uurtje Showbowlen en een heerlijk patatje mayo van onze snackbar!

Wil je bij ons komen zwemmen?

Alleen gasten van het Vakantiepark & Partycentrum kunnen gebruik maken van het zwembad. Dus als je bij ons op het park staat, een kinderfeestje viert of als je bijvoorbeeld een familiedag hebt ben je van harte welkom in ons zwembad. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten