Mölke

Animatie programma

Animatieprogramma

Sinterklaas weekend! 1 t/m 3 december
Za 2 dec 2023
10:00
-
11:00
Het Sinterklaas Knutselfestival!

Locatie: Molenhoek

We gaan tussen 10 en 11 uur aan de slag met verschillende Sinterklaas knutselwerkjes. Wil je ook een schoentje (om je schoen hier te kunnen zetten), een pietenmemory-doosje knutselen of meedoen aan de kleurplaatwedstrijd? Kom dan gezellig langs!

11:30
-
12:30
Muziekbingooooo

Locatie: Molenhoek

Hoe goed ken jij de bekende kinderliedjes en heb jij goed geluisterd naar de radio dit jaar? We spelen muziekbingo en er zijn leuke prijzen te winnen! Doe jij ook mee?

13:30
-
14:00
Pietengym

Locatie: Airtrampoline

Wil jij ook weten hoe het is om over daken te lopen, te klimmen en pakjes te bezorgen? De pieten hebben er zin in en willen jou precies leren hoe het moet! Wie weet krijg je zelfs een diploma..

14:30
-
15:00
Pietendisco Feest!

Locatie: Airtrampoline

Swingen, springen en dansen op de leukste liedjes. Samen met de pieten maken we er een groot feest van!

15:30
Uitslag kleurplaatwedstrijd

Locatie: Molenhoek

De uitslag is bekend.. Sinterklaas en de pieten hebben er lang over getwijfeld.. Heb jij meegedaan met de kleurplaatwedstrijd, kom dan langs om te horen of je een prijs hebt gewonnen.

16:00
Het Sinthuis

Locatie: Het Sinthuis

Dit weekend logeert Sinterklaas in het Sinthuis van het Mölke. Wil je samen met je gezin op bezoek bij Sinterklaas? Dat kan! Schrijf je in voor een tijdslot van 15 minuten via de Mölke-app, wordt opgehaald door de pieten in de Piet-mobiel en geniet samen! LET OP: Schrijf je hier in voor tijdsloten tussen 16:00-18:00 uur.

18:30
Het Sinthuis

Locatie: Het Sinthuis

Dit weekend logeert Sinterklaas in het Sinthuis van het Mölke. Wil je samen met je gezin op bezoek bij Sinterklaas? Dat kan! Schrijf je in voor een tijdslot van 15 minuten via de Mölke-app, wordt opgehaald door de pieten in de Piet-mobiel en geniet samen! LET OP: Schrijf je hier in voor tijdsloten tussen 18:30-20:30 uur.

Zo 3 dec 2023
10:00
-
11:00
Pepernoten bakken!

Locatie: Molenhoek

Mmm... Wat ruikt dat lekker! Bak jouw eigen pepernoten om heerlijk van te smullen! Zien we jou daar?

10:30
-
11:30
Pepernoten en schoentje ophalen

Locatie: Streekwinkel

Heb jij die heerlijke pepernoten gemaakt? Kom ze dan snel ophalen voordat de pieten ze opeten.. Haal je dan ook gelijk jouw schoentje op? Misschien zit er wel wat in..

Meer In de omgeving