Mölke
De Regge

Rust aan de Regge

De Regge

Natuurlijk genieten

De Regge

Ontspanning, rust, natuur

Rivier de Regge

Twentse verademing

Rivier de Regge

Ervaar Regge's Rust

De Regge

  • Viswater
  • Fluisterbootjes verhuur
  • Glamping
  • 5 sterren camping
  • Mooie fiets- en wandelroutes
  • Viswater
  • Fluisterbootjes verhuur
  • Mooie fiets- en wandelroutes

Genieten aan de Regge

Vakantiepark Mölke ligt aan riviertje de Regge. De Regge stroomt van het Twentekanaal bij Goor in de richting van Ommen, waar het riviertje uitmondt in De Vecht.

Vroeger was de Regge nog een woeste stroom, die al kronkelend een weg langs diverse kleine plaatsjes zoals Hulsen, Notter en Zuna zocht en die in de winter buiten zijn oevers trad. Dit gaf zompvissers destijds de nodige hoofdpijn, waardoor de Regge door mensenhanden langzaam tot een braaf stroompje werd getemd. Tegenwoordig mag de Regge weer wild zijn en buiten zijn oevers treden, waardoor de natuur haar oorspronkelijke kenmerken weer terugkrijgt.

De Regge is sindsdien de plek om naartoe te gaan als je in een avontuurlijke bui bent. Het idyllische riviertje stroomt direct langs vakantiepark Mölke, vanaf waar je de Regge kan gaan verkennen.

 
 
 

Fluisteren en peddelen op de Regge

De Regge biedt talloze mogelijkheden voor een heerlijk en ontspannen dagje op het water. Huur bijvoorbeeld eens een fluisterboot en geniet in alle rust van de prachtige uitzichten. Of kies voor een kano en laat je verrassen door koeien die drinken uit de Regge of de watervogels die langs je bootje zwemmen. De èchte avonturier gaat het water op met een SUP-board en peddelt de Regge over.

Wil je liever niet zelf varen? Dan is er de mogelijkheid om een rondvaart met de ‘EMS Reggestroom’ te boeken. Deze comfortabele rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 25 volwassenen en kan via deze pagina worden geboekt.

Wat ga jij doen op de Regge?

Langs de waterkant

Voor wie liever aan de kant blijft, is de Regge ook een feestje. Fietsers kunnen een prachtig fietspad vinden langs de meanderende rivier en ook voor wandelaars zijn er eindeloze, prachtige routes. 

Ook is De Regge een populaire plek voor vissers. Er zwemmen vele bijzondere vissen in de Regge en er zijn prachtige visspots te vinden op de oever. Dit maakt vakantiepark Mölke een gewilde camping met viswater

Ons eigen strandje aan de Regge is voor kinderen de leukste plek om lekker te spelen. Het strandje is een fijne, rustige plek waar kinderen van alle leeftijden zich uren kunnen vermaken. Ook voor een heerlijke picknick kan je prima terecht op ons strandje aan de Regge!

 

Huisje aan de Regge

Voor wie optimaal wil genieten van deze prachtige rivier, staan een aantal van onze knusse vakantiehuisjes direct aan de Regge! Zo kan je heerlijk ontspannen in een River Cabin met hot tub, geniet je van het uitzicht vanuit je River Lodge of droom je weg in onze boomhut! Heb jij al eens direct aan het water geslapen? Ervaar de romantiek van de regge!

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten