Mölke

Camping aan de Regge

  • aan de Regge
  • fluisterboten verhuur
  • strandje
  • 5 sterren camping

Kamperen op de camping aan Rivier de Regge

Op zoek naar een mooie Camping aan de Regge? Dan is Vakantiepark Mölke wellicht een leuke optie voor jou. De Camping ligt in Zuna tussen Nijverdal en Rijssen, direct aan het riviertje de Regge. De camping heeft vele mogelijkheden, onder andere: een eigen strandje, vissteigers, fluisterboten en kanoverhuur.

Er zijn verschillende typen kampeerplaatsen. Wie van luxe houdt kan kamperen op een kampeerplaats met eigen sanitair. Ook wel camping met privé sanitair genoemd. Ook zijn er comfort kampeerplaatsen en standaard kampeerplaatsen met maximaal 10 ampère elektra, watertappunt en riool. De sanitair voorzieningen op de camping zijn verwarmd. Er is ook kindersanitair en er zijn sanitaire voorzieningen voor mindervaliden. Op de kampeervelden zijn speeltuintjes voor de kids!

Huren op de camping

Wil je liever iets huren aan het water? Mölke verhuurt vele soort accommodaties, van luxe vakantiehuisjes met sauna tot ingerichte safaritenten. Ook glampingaccommodaties zoals cottages en een boomhut. Voor trekkers zijn er speciale trekkeraccommodaties te huur. Daarnaast is er een groot aanbod chalets en mobile homes met 2 of 3 slaapkamers op de camping aan rivier de Regge.

2104 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

Direct aan het viswater

Voor visliefhebbers is het goed vertoeven op deze camping aan de Regge. Er zijn diverse stacaravans en chalets te huur dichtbij het viswater en anders ben je slechts binnen één minuut lopen al bij het viswater. Houd er wel rekening mee dat je een kleine vis pas nodig hebt om te kunnen vissen in de Regge. Liever een stacaravan kopen aan het water? Ook dat kan!

Vele faciliteiten

Ook voor geen liefhebbers van de vissport biedt deze camping aan een rivier volop mogelijkheden voor vertier. Wat dacht je van ons overdekte zwembad, binnenspeeltuin en onze Led’s Go Showbowlingbanen? Voor de kinderen is er tevens een animatieteam in de vakantieperiodes op deze camping aan de Regge. Jouw verblijf in combinatie met een diner in ons restaurant, maakt jouw verblijf op deze camping aan de Regge helemaal af! Tot ziens in Zuna!