Mölke
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen

Restaurant voor groepen

Ons restaurant voor groepen

Ons Dinercafé is zeer geschikt als restaurant voor groepen. Groepen tot 10 personen kunnen binnen in ons restaurant gebruikmaken van ons  3-gangen menu. Je kiest één voor-, hoofd- en nagerecht en betaalt slechts € 35,-. 

Voor groepen met meer dan 10 personen hebben we natuurlijk ook meerdere opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een BBQ workshop te volgen of om gezellig met iedereen te steengrillen. Voor groepen groter dan 20 personen hebben we meerdere buffet opties. 

Wil je reserveren voor een grotere groep? Doe een reserveringsaanvraag!

 
 

Combineer uit eten met een activiteit voor groepen

Combineer een avondje uit met je vriendengroep met een van onze activiteiten. Kom bijvoorbeeld voor- of achteraf bowlen in onze LED’s Go Showbowlingbanen. De kinderen kunnen zich in het kindvriendelijke restaurant goed vermaken in de binnenspeeltuin, zodat je zelf heerlijk kunt dineren. Voor grotere groepen bieden wij nog veel meer activiteiten die op reservering mogelijk zijn. Bekijk snel al onze activiteiten.

Groepsaccommodatie voor groepen in Overijssel

Overnachten met een groep nadat je lekker gegeten hebt is ook mogelijk. Wij hebben een luxe groepsaccommodatie voor 14 personen. Wanneer je op zoek bent naar een restaurant met een restaurant voor groepen waar je ook kunt slapen, dan is onze groepsaccommodatie Twente een goed idee.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten