Mölke
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen
Restaurant voor groepen

Restaurant voor groepen

Ons restaurant voor groepen

Ons Dinercafé is zeer geschikt als restaurant voor groepen. Voor groepen vanaf 10 personen tot 25 personen hebben wij een speciale keuze menukaart. Op de menukaart staan 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 nagerechten. Zo heb je onder andere keuze uit klassiekers als carpaccio ,  spareribs en een crème brûlée. Voor alle keuzes kun je de groepenkaart bekijken. Hoe het werkt? Je kiest één voor-, hoofd- en nagerecht en betaalt slechts € 32,50.  Ook is het mogelijk om vooraf samen met ons een menu samen te stellen. Heeft er iemand een allergie? Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je reserveren met meer dan 10 personen? Doe een reserveringsaanvraag!

 
Bekijk groepenkaart
 
Vraag je reservering aan
 

Combineer uit eten met een activiteit voor groepen

Combineer een avondje uit met je vriendengroep met een van onze activiteiten. Kom bijvoorbeeld voor- of achteraf bowlen in onze LED’s Go Showbowlingbanen. De kinderen kunnen zich in het kindvriendelijke restaurant goed vermaken in de binnenspeeltuin, zodat je zelf heerlijk kunt dineren. Voor grotere groepen bieden wij nog veel meer activiteiten die op reservering mogelijk zijn. Bekijk snel al onze activiteiten.

Groepsaccommodatie voor groepen in Overijssel

Overnachten met een groep nadat je lekker gegeten hebt is ook mogelijk. Wij hebben een luxe groepsaccommodatie voor 14 personen. Wanneer je op zoek bent naar een restaurant met een restaurant voor groepen waar je ook kunt slapen, dan is onze groepsaccommodatie Twente een goed idee.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten