1. Dicht bij de Sallandse Heuvelrug
  2. Kindvriendelijke camping
  3. Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
 

Camping nabij de Sallandse Heuvelrug

Wil je op vakantie in een prachtige regio en genieten van veel mogelijkheden op en rondom je bestemming? Salland is dan de streek waar je moet zijn! Salland zelf is met het prachtige Nationaal Park ‘De Sallandse Heuvelrug’ en het idyllisch door het landschap stromende riviertje De Regge adembenemend mooi. De ideale uitvalsbasis is Vakantiepark Mölke, een camping in Salland met vele faciliteiten, activiteiten, voorzieningen en een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties. Overnachten op Vakantiepark Mölke betekent dat je dagelijks een nieuw stukje Salland kan ontdekken. Ervaar het zelf tijdens je vakantie in Twente en geniet van de vele mogelijkheden óp onze camping en alles dat Salland te bieden heeft.

Ontdek het aanbod
 

Kindvriendelijke camping in Salland

Vakantiepark Mölke is een kindvriendelijke camping in Salland, waar voor kinderen ontzettend veel te beleven en te ontdekken is. Zowel bij goed als bij slecht weer is er genoeg te doen. Het recreatieteam organiseert bijvoorbeeld leuke activiteiten in het hoogseizoen en in de vakantieperiodes. Er kunnen echter nog veel meer leuke activiteiten op onze camping in de omgeving van Salland gedaan worden en er zijn ook meerdere faciliteiten om gebruik van te maken.

Faciliteiten

  • Overdekt zwembad & binnenspeeltuin
  • Led’s Go Showbowling
  • Recreatieteam
  • Kano- en fluisterbootverhuur & rondvaartboot
  • Fietstreinen- en skelterverhuur
  • Diverse speeltuintjes verdeeld over de camping 

Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Bij Vakantiepark Mölke is het niet alleen genieten op de camping. De Sallandse Heuvelrug, een prachtig nationaal park met dichte bossen, weidse heidevelden en adembenemende vergezichten, is namelijk ook echt een gebied waar jong en oud zich uren kunnen vermaken en dat zeker ontdekt moet worden. Op de Holterberg is het bijvoorbeeld heerlijk fietsen en wandelen, alleen de route naar deze ‘berg’ vanaf de camping is al prachtig. Kom dus genieten op onze camping in de buurt van De Sallandse Heuvelrug en ga er ook zeker op uit in dit prachtige natuurgebied. Je zult een onvergetelijke vakantie beleven op en rondom onze camping in de omgeving van De Sallandse Heuvelrug! Overigens is het in dit natuurgebied ook heerlijk om te wandelen met de hond en natuurlijk is jouw hond ook van harte welkom op onze camping in Salland!

Andere tips in de omgeving

Wil je er een dagje op uittrekken in de omgeving van onze camping in Salland, dan is de Sallandse Heuvelrug niet de enige aanrader. Onze camping tussen Rijssen en Holten ligt namelijk direct aan het riviertje De Regge. Op en langs de Regge is het heerlijk vertoeven. Vanaf onze camping in Salland is het bijvoorbeeld mogelijk om een kano- of fluisterboottocht te maken en ook het deelnemen aan een tochtje met onze rondvaartboot is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om te zonnen aan De Regge, want op ons vakantiepark is een heus privé-strandje aan De Regge te vinden. Is het minder mooi weer, dan kun je op onze camping nabij de Sallandse Heuvelrug zwemmen in het overdekte zwembad, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken.

Boek een plekje op deze camping in Salland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

🏠 Welke faciliteiten zijn er aanwezig op de camping in Salland?

Speeltuintjes bij elk kampeerveld, restaurant, snackbar, binnenzwembad, animatieteam, kleine winkel, binnenspeeltuin, bowlingbanen, boogschiet banen, fietsverhuur en nog veel meer!

❓Wanneer kan ik kamperen bij Camping Mölke in Salland?

Het seizoen is geopend vanaf april, je kunt dan lekker genieten van het mooie weer, de levendige Regge en de activiteiten op het park! Het kampeerseizoen eindigt eind oktober.

🏞️ Wat is er te doen in de omgeving van Camping Mölke?

Camping Mölke ligt op een kwartiertje rijden van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en ligt daarmee centraal in Overijssel. Je kunt de Sallandse Heuvelrug bezoeken of je kunt ervoor kiezen het boerenlandschap te verkennen! Voor alle informatie betreft de omgeving raden we je aan een kijkje te nemen bij een van onze blogs over wat is er te doen in Overijssel.