Mölke
Vakantie in Twente

Vakantie in Twente

  • Fiets- en wandelvakantie in Twente
  • Ervaar de rust en prachtige natuur
  • Twentse gemoedelijkheid

Vakantie vieren in Twente

Op vakantie in Twente, Twente is meer dan een droom. Je vindt er ware rust, in je hoofd en om je heen. Je beleeft er mooie kleine dingen die je raken. Zoals een welgemeende begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door het rijke coulisselandschap. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft. Vakantiepark & Partycentrum Mölke ligt op de grens tussen Salland en Twente aan het riviertje de Regge die deze twee gebieden van elkaar scheidt. Zo kunt u van twee unieke gebieden in Nederland genieten.

Beleef Twente, Landgoed van Nederland. Twente is een streek waar het leven groen is. In combinatie met een authentiek cultureel erfgoed vormt dat gegeven het ideale decor voor een heerlijk verblijf en een verrijking van het leven. Want Twente is een eldorado voor de fijnproevers. Twente combineert het aangename van hedendaags comfort met de warmte en de rijkdom van het landleven. Verrijk jezelf in Twente.

Fietsen en wandelen in Twente

Ontdek deze prachtige en gastvrije omgeving per voet of per fiets. In Twente liggen honderden kilometers aan bewegwijzerend fiets- en wandelnetwerk. U kunt zelf bepalen waar u langs gaat dankzij de zogenaamde knooppunten. Om het nog duidelijker te maken zijn er ook fiets- en wandelnetwerkkaarten te verkrijgen op ons park. Ook zijn er in heel Twente mooie routes uitgezet die u langs de bezienswaardigheden leiden. Fietsen en wandelen in Twente

Beleef topsport tijdens uw vakantie in Twente

Twente heeft ook sportief veel te bieden. U kunt zelf actief mee sporten, maar ook voor de toeschouwer zijn deze internationale topsport evenementen erg aantrekkelijk. ‘The Big Five’ topsportevenementen die hieronder opgesomd staan trekken jaarlijks honderdduizenden deelnemers en bezoekers. Zoekt u een overnachting? Ons vakantiepark ligt gunstig voor al deze evenementen.

Interessante apps 📲

Beleef Twente op uw mobiele telefoon met de Twente App voor Iphone en Android. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de evenementen in Twente. De app is als een gids voor u. Hij weet alles van deze prachtige omgeving, leuke uitjes of evenementen. Download de Twente App!

Interessant voor uw wandel- en fietsvakantie in Twente, de Abellife app diverse routes. Makkelijk navigeren via je smartphone! 🧭

Ontdek leuke plaatsen tijdens uw vakantie in Twente