• Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  • Gelegen aan de rivier De Regge
  • Kampeerplaatsen en (glamping)accommodaties

Camping aan een rivier in Nederland

Op zoek naar een camping aan rivier Nederland? Bekijk de mogelijkheden op 5 sterren Camping Mölke. Deze camping aan het water in Nederland ligt in een mooie stukje natuur op de grens van Twente en Salland. De camping wordt omgeven door de rivier de Regge. Kom tot rust in de natuur, overnacht in een van de glamping accommodaties met uitzicht op de rivier de Regge.

 

Vakantiehuisje aan het water

Liever genieten van iets meer comfort? Bekijk dan onze mogelijkheden voor bungalows en vakantiehuisjes. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en liggen slechts enkele meters verwijdert van het mooie (vis)water.

Kamperen aan het water

Ook voor kamperen aan het water komt u naar Mölke. Onze ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen bieden u gegarandeerd een heerlijk verblijf. Op elk kampeerveldje vind je tevens een speeltuintje voor de kinderen.

 

Camping aan de rivier met strandje

Je hoeft niet naar het westen naar de zee voor een strand voor een beetje zonnen! Bij ons op de grens van het prachtige Twente en Salland kun je heerlijk zonnen en genieten van de camping aan rivier Nederland. Kom tot rust in de natuur, geniet van het water en de zon. Het animatieteam organiseert in de zomer veel activiteiten op de camping aan rivier voor de kinderen zodat zij zich niet hoeven te vervelen! (en jij stiekem kunt genieten van de rust op het strand 🤭 )

Camping aan rivier met viswater

Liefhebbers die houden van hengelen kunnen uitstekend terecht op deze camping aan rivier Nederland.🎣 De rivier de Regge loopt achter het park langs, waardoor je vanaf de camping slechts enkele meters verwijderd bent van het viswater.  In de rivier vind je meer dan twintig soorten vis! Denk jij dat je een record vis uit dit water weet te vissen? Laat het ons weten! Voor het vissen bij onze camping aan het water heb je wel een vispas nodig. Vissen met grotere groepen is ook geen probleem dankzij ons aanbod groepsaccommodaties. Wij ontvangen je graag met Twentse gastvrijheid!

Faciliteiten van de camping aan rivier

Vakantiepark Mölke zou geen 5 sterren camping in Nederland zijn zonder goede faciliteiten. Hieronder een kleine greep uit onze faciliteiten.

🏊🏼‍♂️  Overdekt Zwembad
🍽️  Kindvriendelijk restaurant
🎠  Binnenspeeltuin
🎳  Led’s Go Showbowling
🛶  Kano-, fluisterboot- en rondvaartbootverhuur
🏪  Campingwinkel
🏖️  Rivierstrand
🚲  Fiets en skelterverhuur
🥅  All Weater Sportveld