Mölke
Vakantiehuisje aan het water

Vakantiehuisje aan het water Nederland

  • Vakantiepark aan het water
  • Aan rivier De Regge
  • Prachtig uitzicht vanuit je huisje
 

Vakantiehuis aan het water

Is een vakantiehuisje aan het water in Nederland voor jou de fijnste plek die jij je maar kunt wensen voor een vakantie? Je bent niet de enige. Voor velen is een huisje aan het water een rustgevende plek met een prachtig uitzicht. Verlang jij hier naar? Vakantiepark Mölke is een vakantiepark aan het water met veel faciliteiten en activiteiten - een uitstekende bestemming voor waterliefhebbers. Vanuit jouw vakantiehuis aan het water wandel je langs de oever, huur je een fluisterboot of kano of boek je de rondvaartboot om De Regge vanaf het water te ontdekken. Je kunt ook uitstekend een vakantiehuisje aan het water huren om te vissen. Op ons vakantiepark aan het water kun je ook zwemmen in De Regge om daarna op ons zandstrand te genieten van de zon. 

 
 

Comfortabel huisje aan het water huren

Wil je echt genieten van je welverdiende vakantie? Huur dan één van onze comfortabele vakantiehuisjes aan het water. Vakantiepark Mölke verhuurt diverse soorten huisjes aan het water. Van een bijzondere accommodatie als De Boomhut en een glamping cottage tot een luxe vakantiehuis geschikt voor maximaal 6 personen. Deze vakantiehuisjes liggen direct aan het water van De Regge, maar ook in een van de andere accommodaties is het prachtige riviertje nooit ver van je vakantiehuis. Je slaapt in heerlijke bedden, beschikt over een kookgelegenheid en een eigen badkamer. Een huisje aan het water huren bij Vakantiepark Mölke betekent dat je vanaf jouw veranda of terras geniet van een schitterend uitzicht over het water en het Twentse landschap van weilanden en bossen. 

Vakantiepark aan het water

Vakantiepark Mölke is een zeer compleet vakantiepark aan het water. Ons park beschikt namelijk niet alleen over zowel kampeerplaatsen als bungalows aan het water, maar ook over vele verschillende faciliteiten, activiteiten en voorzieningen, waaronder:

🏖️ Rivierstrandje
🎣 Visplekken aan het water
🛶 Kano-, fluisterboot- en rondvaartbootverhuur
🏊🏼‍♂️ Binnenzwembad
🧖🏼‍♂️ Sauna
⚽ All weather sportveld

 

🎳 Bowlingbanen
🤸 Binnenspeeltuin
😁 Buitenspeeltuin
🎭 Animatieteam
🚲 Fiets- en skelterverhuur
🔌 Oplaadpunten voor elektrische auto's

 

🌐 Wifi
🛒 Streekwinkel
🍽️ Dinercafé & Snackbar
🧺 Wasserette
🚿 Sanitairgebouwen met kindersanitair en aanpassingen voor mindervaliden

 
 
 

Vakantie aan het water

Wie geniet er nu niet van een vakantie aan het water? Het kabbelende water zorgt voor een ontspannen gevoel en biedt tal van recreatiemogelijkheden. Zwemmen, vissen, suppen, kanoën, vlotten bouwen of bootje varen, het is hier allemaal mogelijk. Ook leuk, een huisje aan het water huren is tevens een ideale plek voor het maken van een stilleven schilderij 🎨. Ook een wandeling langs het water met picknick tussendoor is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Vier jouw vakantie aan het water zoals jij het wilt bij Vakantiepark Mölke. Met wie verblijf jij in een vakantiehuis aan het water op ons vakantiepark?