Op het park
 

Wil je gezellig uit eten en bowlen in Twente met je vrienden, collega’s of familie? Kom gezellig uit eten in ons Dinercafé en combineer dit met een potje bowlen. Het bowlen zal gebeuren op onze LED’s go showbowlingbanen en in het Dinercafé & Pannenkoeken kun je genieten van een 3-gangen a la carte menu. Je kunt zelf kiezen of je eerst wilt bowlen of wilt eten. Prijzen voor het eten en bowlen arrangement zijn €37,50 p.p.

 

✔️ Vanaf 4 personen
✔️ 3- Gangen a la Carte
✔️ 1 uur bowlen
✔️ Alleen op reservering
✔️ Niet geldig tijdens Pasen en op Koningsdag
✔️ Maximaal 20 personen.

 
 

Bowlen en Eten bij Mölke

________________________________

Menukaart

Menukaart & Groepenkaart 📄 Bekijk het uitgebreide a la menukaart met diverse vlees, vis & vegetarische gerechten in onze kindvriendelijk restaurant
Meer

Activiteiten

Activiteiten organiseren in Overijssel?🎯 Bekijk alle indoor- als outdoor activiteiten zoals bowlen en fluisterbootje varen, kanoën en suppen en meer!

Arrangementen

Je hebt bij Partycentrum Mölke voldoende mogelijkheden voor een leuk arrangement voor groepen. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.
Meer
 
3 gangen keuzemenu
 

3 gangen keuzemenu

Menukaart

Tijdens je 3-gangen keuzemenu heb je ruime keuze uit verschillende gerechten. Veel van onze producten zijn uit de regio. Kalfsvlees Zuna is een van de lokale bedrijven waar wij als restaurant mee samenwerken. Een (h)eerlijk stukje vlees is daardoor éxtra lekker. Benieuwd naar al onze gerechten? Bekijk dan de menukaart.

 
Menukaart
 
Personeelsuitje
 

Personeeelsuitje

Eten en Bowlen

Eten en bowlen in Overijssel is uitermate geschikt als personeelsuitje. Kom heerlijk genieten van een drie gangen keuzemenu en beslis daarna wie van je collega’s met die felbegeerde titel “bowlingkampioen”naar huis gaat.

 
Personeelsuitjes
 
Restaurant
 

Proef de sfeer

Reserveren

Wil je een datum prikken voor bowlen en eten in Overijssel bij Mölke in Zuna? Dat kan via onderstaande button. Vul het formulier in en je krijgt een bevestiging terug van ons wanneer je kunt komen bowlen en eten. We zien je graag in Zuna, tot snel!

 
Reserveren
 

Bekijk meer van ons partycentrum: