Mölke
Bedrijfsuitje bij Mölke

Laat je inspireren

Door de omgeving

Groepsaccommodatie voor bedrijfsuitje

Gezellige accommodaties

voor ieder team

Bedrijfsuitje bij Mölke

Teamweekends of brainstormsessies

bij Mölke is alles mogelijk

Bedrijfsuitje bij Mölke

  • Inspirerende omgeving
  • Bedrijfsuitje op maat
  • Volledig of gedeeltelijk verzorgd
  • Coronaproof

Organiseer een bedrijfsuitje bij Mölke

Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in een inspirerende en natuurlijke omgeving, dan ben je bij Mölke aan het goede adres. Huur ons pop-up glampingveld af en geniet met jouw team van de Twentse natuur! Of kies voor meer comfort en organiseer een bedrijfsuitje op ons groepsveld. Wat jouw wensen ook zijn, bij Mölke organiseren we voor ieder bedrijf een passend uitje.

 

Dit kan je verwachten van een bedrijfsuitje bij Mölke

🌳 Bedrijfsuitjes in de natuur, op ons rustige park aan riviertje de Regge
✔️ Kwaliteitscatering door Brood met Spelen en Brodshoes
🛶 Teamactiviteiten op maat tijdens het verblijf 
⛺ Een groepsveld met luxe ingerichte tenten
💪 Bedrijfsuitjes voor kleine en grote groepen
🤩 Volledig coronaproof

 

Bedrijfsuitje op de pop-up glamping

Een bijzonder bedrijfsuitje organiseer je op onze pop-up glamping. Je kan ons glampingveld gedeeltelijk of in zijn geheel afhuren. Op het veld staan verschillende glampingtenten, waaronder onze gezellige Awajitentjes en Belltentjes. Het veld biedt overdag alle ruime om coronaproof activiteiten te organiseren tijdens jouw bedrijfsuitje. Overdag biedt het pop-up glampingveld genoeg ruimte om op een veilige manier activiteiten te organiseren. 'S avonds kan het team ontspannen bij de verschillende gezellige kampvuurspots.

Teambuilding activiteiten tijdens jouw bedrijfsuitje

Tijdens een teamuitje op de pop-up glamping kan het team gebruik maken van alle faciliteiten die Mölke biedt. Ook kunnen er verschillende activiteiten worden georganiseerd op eigen terrein en op riviertje de Regge, wat grenst aan het vakantiepark.

Een coronaproof bedrijfsuitje

We begrijpen dat het in deze tijd best lastig kan zijn om een leuk bedrijfsuitje te plannen. Gelukkig kunnen wij jouw bedrijfsuitje volledig coronaproof organiseren. Hierbij houden we ons natuurlijk aan alle gestelde maatregelen.

Op onze groepsvelden kunnen medewerkers tijdens het bedrijfsuitje ieder in een eigen tent of accommodatie overnachten. Dankzij de beschikbare ruimte op ons park kunnen collega's met elkaar in contact zijn zonder zich zorgen te maken. Onze verschillende velden kunnen zo worden ingericht dat activiteiten, vergaderingen of brainstormsessies coronaproof kunnen plaatsvinden. Dit biedt de mogelijkheid om elkaar toch weer eens te zien, terwijl er ten alle tijde voldoende afstand kan worden bewaard.

Ook kunnen we de maaltijden op een veilige wijze verzorgen tijdens jouw bedrijfsuitje. In samenwerking met verschillende kwaliteitscateraars kunnen we jouw team van bijzondere ontbijtjes, lunches en diners voorzien. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat er op een verantwoorde wijze wordt geserveerd en gegeten.

 

We helpen je graag verder

Bij Mölke is alles mogelijk! Ook als jouw wensen net anders zijn dan ons aanbod. We organiseren graag een bedrijfsuitje op maat. Vul in het formulier alle details van jouw aanvraag in, dan ontvang je zo snel mogelijk een bericht van ons terug.

Als je nog niet precies weet hoe je wil dat jouw bedrijfsuitje eruit gaat zien dan denken we natuurlijk graag met je mee. Ook is het geen enkel probleem om eens een bezoekje te brengen aan ons park en te kijken naar de mogelijkheden.

Aanvraag bedrijfsuitje

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Bekijk vakantiepark Mölke op de kaart!