Eten en drinken bij partycentrum Mölke

Lekker eten en drinken doe je bij Partycentrum Mölke in sfeervolle zalen.  Je kunt bij ons terecht met alle soorten groepen voor heerlijk eten en drinken uit lokale keuken. Onze keuken kun je bestempelen als Frans/Nederlands. Wij bieden veel verschillende soorten buffetten en BBQ-arrangementen aan. Heb je specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden en wij denken graag met je mee! 

 
 

Een heerlijk diner voor ieder gezelschap

Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zocht voor jouw feest? Misschien passen onderstaande buffetten dan beter bij jou!

Lunchbuffet
Heerlijke lunches in buffetvorm. Wij serveren lunchbuffetten tot 15.00 uur. Wanneer je met een grote groep wilt lunchen is een lunchbuffet ideaal. Bekijk hier de mogelijkheden! 

Steengrillen
Wil je liever samen komen steengrillen, ook dat is een mogelijkheid! Je kan de steengril boeken voor groepen van 10 tot 20 personen. Samen steengrillen is zeer bijzonder, lekker en vooral oergezellig. Bij het steengrillarrangement serveren we verschillende soorten vlees en groenten, die jullie zelf naar smaak grillen! Ook zijn frites, stokbrood en sauzen inbegrepen..

Fins Grillhuisje  
Sfeervol eten en drinken in Laplandstijl. BBQ in ons Finse grillhuisje, speciaal voor kleinere groepen die eens een keer iets anders willen. Het Fins Grillhuisje is geschikt voor groepen van 8-13 personen. Bekijk hier de mogelijkheden! 

 

Hier kan je ons partycentrum vinden