Holidaypark Mölke
All-weather sportveld

All-weather sportveld

Lekker spelen op ons all-weather sportveld

Voetballen, hockeyen, basketballen & volleyballen. Het kan allemaal op ons all-weather sportveld. Je hoeft geen rekening te houden met het weer, er kan altijd lekker gesport worden! De blauwe wanden van het sportveld met kunstgras zorgen dat de bal binnen het spel blijft, zodat er altijd lekker door gesport kan worden. Mindervaliden kunnen door een speciale deur in de blauwe wand, zodat zij ook lekker mee kunnen doen! Tijdens de schoolvakanties organiseert het recreatieteam diverse sportactiviteiten op het sportveld. Ben jij een winnaar?

Voetballen

Kom samen voetballen op het all-weather sportveld. Doordat er twee voetbaldoeltjes aanwezig zijn kun je in twee teams spelen of samen één doel gebruiken om op te schieten. Het enige wat jij hoeft te doen is een bal meenemen en laten zien wat je in huis hebt. Misschien ben jij wel de nieuwe Cruijff!

Hockeyen

Voor het hockeyen kun je de twee doeltjes gebruiken, ook staan er lijnen op het veld voor een duidelijke spelverdeling. Neem je sticks mee en een bal en maak er een spannende wedstrijd van!

Basketballen

Voor het basketballen zijn er twee basketbalborden aanwezig. Hierdoor kun je onderling een basketbal wedstrijdje houden maar ook gebruik maken van één van de borden om op te schieten. Dus pak je bal en misschien kun jij wel het winnende schot raken en je team of jezelf naar de overwinning helpen.

Volleyballen

Op het all-weather sportveld is volleyballen ook mogelijk. Deel je op in twee teams en kijk wie het beste is of hou samen een balletje hoog. Dus pak je bal en zet een mooie aanval op met je team, waardoor je iedereen laat juichen wanneer jij de punten binnensleept.

 

Ontdek onze overige faciliteiten:

Bekijk vergelijkbare faciliteiten