Mölke

De leukste uitjes met kinderen in Overijssel

De leukste uitjes met kinderen

Wij hebben voor jullie een aantal leuke uitjes met kinderen in Overijssel op een rijtje gezet. Natuurlijk is op ons vakantiepark ook van alles te beleven, maar ook in de omgeving is van alles te beleven!

Avonturenpark Hellendoorn
 

Dierentuin Nordhorn

Op ongeveer 30 minuten rijden met de auto, vlak over de Duitse grens vind je Dierentuin Nordhorn. In de dierentuin bevinden zich 100 verschillende diersoorten en sommige dieren mag je zelfs aaien! Bij mooi weer is er voldoende gelegenheid om even lekker een kopje koffie te drinken, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de grote buitenspeeltuin. Bij eventueel slecht weer is er binnen ook van alles te bewonderen.  Zo is er bijvoorbeeld een indoorspeeltuin met een laag touwenparcours, waarin je jezelf een ranger waant! Van luipaarden tot zebra's, zij hebben het allemaal! Bekijk hier de actuele openingstijden. 

 
 
De Waarbeek
 

Kinderboerderij Dondertman

Houd je van dieren en spelen? Dan is Kinderboerderij Dondertman de perfecte locatie voor jouw dagje buiten de camping. De kinderboerderij beschikt over een groot terras, waar ouders heerlijk bij kunnen komen onder het genot van een drankje en een hapje. Vanaf het terras heb je uitzicht op de speelmogelijkheden en kun je de kinderen dus uitstekend in de gaten houden. De meeste dieren zoals konijnen, geitjes en nog veel meer mogen ook allemaal geknuffeld en geaaid worden. Is dat niet leuk?

 
 
Brandweermuseum Rijssen
 

De Flierefluiter

De Flierefluiter is een recreatiepark met een grote buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en een kinderboerderij. Je kunt hier heel veel fratsen uithalen, boerenfratsen Lekker actief spelen, klimmen, in het doolhof, op een echte pony rijden, skelteren, en nog veel meer. Ook voor de ouders is het hier heerlijk genieten. Kom maar eens kijken bij De Flierefluiter in Raalte.

 

Avonturenpark Hellendoorn

Op ongeveer 20 twintig minuten rijden vanaf ons vakantiepark, ligt een van de meest bekende attractieparken van Nederland: Avonturenpark Hellendoorn. Fijn hè? Zo’n camping bij Hellendoorn in de buurt! Dit attractiepark beschikt over zeer veel attracties voor zowel jong als oud. Sinds 2015 beschikt het Avonturenpark over een geheel nieuw Slidepark met diverse spectaculaire waterglijbanen om echt even helemaal los te gaan. Ben je tijdens de herfstperiode gezellig bij ons op het park en ben je totaal niet bang? Bezoek dan eens Heksendoorn. Het gehele park is aangekleed in Halloween-style, maar pas op: misschien kom jij de boze heks wel tegen!

 
 
Dierentuin Nordhorn
 

De Waarbeek

Ben je een echte kleine avonturier en hou je wel van een beetje actie? Breng dan gezellig een bezoek aan Familiepretpark De Waarbeek. Geniet samen met het hele gezin van de grote zweefmolen, de botsauto’s en vele andere spannende attracties. De Waarbeek ligt op ongeveer 30 minuten rijden en is met het openbaar vervoer vanaf Rijssen ook prima te bereiken.

 
 
Kinderboerderij Dondertman
 

Brandweermuseum

Is of was je jongensdroom altijd al geweest om bij de brandweer te gaan? Doe dan snel alle kennis op een leuke en speelse manier op bij het Internationaal Brandweermuseum in Rijssen. Tijdens uw bezoek aan het museum zijn er diverse leuke activiteiten voor de kinderen en voor de papa’s en mama’s is er genoeg te zien en te beleven. Misschien wil papa na het bezoek wel samen met jou bij de brandweer…dat zou toch cool zijn?!

Houd je er rekening mee dat het Brandweermuseum in het hoog en laagseizoen wisselende openingstijden heeft.

 
 
De Flierefluiter