Mölke
Golfen in Twente

Golfen in twente

Golfen in de buurt

Op vakantie bij Vakantiepark Mölke en zin in een uitdagend spel? In Twente zijn er verschillende mogelijkheden voor een heerlijk potje golf. Genieten van uitgestrekte banen, een mooi landschap en Twentse gastvrijheid? Regio Overijssel biedt het je allemaal!

Ben je al in het bezit van een GVB (golfbrevet) en ken je de fijne kneepjes van het golfen? Alle banen in de omgeving zijn toegankelijk voor jou, de verschillende banen liggen voor het uitkiezen. Nog geen GVB maar toch golfen? Dat kan! Hiervoor zijn speciale Pitch & Putt banen ontworpen. Deze banen hebben verschillende holes en zijn maximaal 100 meter lang. Voor jou, als beginnende speler, is dit een super leuke manier om kennis te maken met het golfen.

 
 
Golfen Overijssel
 

Golfclub de Koepel

Golfclub de Koepel in Wierden is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De Twentse gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Golfclub de Koepel, waarbij de leden zorgen voor een hartelijke en ontspannen sfeer. Gastspelers en nieuwe leden voelen zich dan ook snel thuis.

Golfclub de Koepel ligt op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Het staat bekend om de fraaie bos- en heidebaan (A-status). Voor deze baan heeft een GVB nodig.

 
 
Golfen in Overijssel
 

Golfclub Hooge Graven

Golfclub Hooge Graven in Ommen heeft een van de mooiste bosbanen van Nederland. Een 18 holes wedstrijdbaan (A-status) en 9 holes par 3 baan bieden prachtige uitdagingen. Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen laten uw golfhart sneller kloppen. Niet voor niets schaart Leading Courses Hooge Graven onder de 25 mooiste banen van ons land.

De ontspannen sfeer op de club en ons gastvrije restaurant maken uw sportieve dag op Hooge Graven compleet. Een GVB is vereist voor toegang tot deze mooie baan.

 
 
Golfen in Twente
 

Overige golfbanen

Natuurlijk zijn er in Twente en Overijssel nog meer mogelijkheden om te golfen. Hieronder hebben wij nog een aantal golfbanen op een rijtje gezet.

Op vakantie in de buurt van een golfbaan? Huur een vakantiehuisje of verblijf op de 5-sterren camping.

 

Golfclub Erve Braakman

Golfclub Erve Braakman in Hoge Hexel biedt zowel de geoefende als de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen ambiance deel te nemen aan de golfsport. Deze baan is uitermate geschikt voor groepen, je hoeft geen GVB te hebben.

Voor de geoefende spelers beschikt deze baan over een 18-holes par 3 en de 9-holes par 3 baan. Deze baan is uitermate geschikt om jouw korte spel te verbeteren.

Voor de ongeoefende spelers is het mogelijk om op deze baan te spelen. Na een korte instructie mag je gebruik maken van de baan en van de oefenfaciliteiten. Een uitrusting hoef je niet aan te schaffen, deze mag je bij de golfbaan lenen.

 
 
Golfen in Overijssel
 

Twentsche golfclub

De Twentsche golfclub in Ambt-Delden ligt op het landgoed Twickel en is onderdeel van het Twentsche landschap. De baan vormt een goede buffer tussen het landschapspark van Twickel en de landbouwgronden die er omheen liggen.

Deze golfclub beschikt over een 18 holes par 72 baan. Je krijgt toegang tot de baan met een GVB.

Sinds 2010 is de baan is GEO-gecertificeert, wat inhoudt dat er duurzaam en verantwoord omgegaan wordt met de natuur, de grondstoffen en de ecologische rijkdom.

 
 
Golfen in Overijssel
 

Pitch & Putt Twente

Pitch & Putt Twente in Diepenheim heeft een sfeervolle 18 holes pitch & putt baan. Deze baan ligt in het Twentse coulisselandschap en is voor iedereen toegankelijk!

Geen GVB maar wel het golfspel willen spelen? Op deze baan is dit de perfecte kans. Na een korte instructie kan iedereen het spelen. Ook een geweldig uitje met familie, vrienden of collega’s. Eventueel kun je het golfen combineren een van de andere activiteiten om jouw dagje uit tot een groot succes te maken.

 
 
Golfen in Overijssel