Mölke
Wat te doen met minder mooi weer

Camping met slecht weer

Een dagje minder mooi weer op vakantie? Geen zorgen!

Hebben jullie gekozen voor een heerlijke vakantie in Zuna, maar zit er toch weer zo’n typisch Nederlands regenachtig dagje tussen? Dan hoef je je op Vakantiepark Mölke geen zorgen te maken! Er zijn namelijk vele faciliteiten en activiteiten aanwezig die ook op een regenachtige dag urenlang plezier en vermaak zullen bieden! Weer of geen weer, op Vakantiepark Mölke hoef niemand zich ook maar een moment te vervelen! Bekijk hieronder maar eens wat er allemaal te doen is op het park als het toevallig eens een keertje een dagje regent!

 
 

Overdekt Zwembad

Net een dagje heerlijk gaan zwemmen, maar regent het? Op Vakantiepark Mölke is dit geen probleem. Op ons vakantiepark is namelijk een heerlijk overdekt zwembad te vinden, zodat je zowel bij zonnig als bij regenachtig weer een heerlijke duik kunt nemen! Het zwembad beschikt over een glijbaan en verschillende waterspuiten, zo beleef je urenlang waterpret. Voor de allerkleinsten is er in het zwembad een 1,40 meter diep bad en een peuterbadje te vinden, daarnaast is peuterbadje leuk aangekleed met waterspuiten en een kleine glijbaan!

 
 

Binnenspeeltuin

Op Vakantiepark Mölke zijn verdeeld over het park vele prachtige speeltuintjes te vinden waar het voor kinderen heerlijk spelen is. Vanuit je kampeermiddel of accommodatie is er altijd wel een speeltuintje in de buurt te vinden. Maar wat als het weer nou eens een dagje wat minder is en het speeltuintje een modderpoel is geworden? Geen probleem, want tussen de receptie en het restaurant is een prachtige en spannende binnenspeeltuin te vinden met een glijbaan, uitkijktoren, touwbrug, evenwichtsbalk, wipkippen, ballenbak en nog veel meer. Ideaal is ook dat ouders altijd zicht op hun kinderen hebben. Het restaurant en de binnenspeeltuin zijn namelijk met een glazen pui aan elkaar verbonden, zodat kinderen altijd in de gaten kunnen worden gehouden op het moment dat de ouders een drankje nuttigen en zij lekker spelen!

 
 

Showbowling

Hadden jullie een spannende buitenactiviteit voor vandaag bedacht, maar is die in het water gevallen? Wees niet teleurgesteld, want in het bowlingcentrum op ons vakantiepark is net zoveel spanning te beleven. Daag je familieleden uit voor een potje bowling en gooi de ene strike na de andere. De bowlingbanen zijn heel bijzonder, met computergestuurde scoreborden, moderne witte banen, licht-, kleur- en lasereffecten, LED-verlichting en supergrote projectieschermen waarop muziekclips worden getoond. Wie gaat dit bijzondere potje bowling winnen?

 
 

Dinercafé 

Wilde je er een dagje op uit trekken, maar werkt het weer niet mee, dan is er ook altijd nog de mogelijkheid om gezellig met het hele gezin in ons overheerlijke restaurant te komen eten. In ons Dinercafé kunnen volwassenen kiezen uit heerlijke gerechten van een uitgebreide menukaart en ook voor kinderen is er volop keuze. Het restaurant is sfeervol ingericht en ook voor kinderen is het restaurant een supergezellige plek. Zo is de spannende binnenspeeltuin bijvoorbeeld direct naast het restaurant te vinden en zijn er voldoende kleurplaten en potloden voor de kids aanwezig om lekker te tekenen!

 
 

Spelletjes in de caravan

Is het weer zó slecht dat zelfs een wandeling naar één van de bovenstaande faciliteiten en activiteiten niet te doen is? Dan kun je altijd nog een ontzettend leuke middag beleven door gezellig samen spelletjes in jullie tent, caravan of huisje te spelen. In onze Mini Shop zijn leuke spelletjes te koop voor het geval jullie deze vergeten zijn. Mocht je het weerbericht van tevoren geraadpleegd hebben en je merkt dat er slecht weer aan komt, kom dan dus zeker even rondsnuffelen in de Mini Shop en sla alvast wat leuke spelletjes in om alsnog een ontzettend gezellige en eigenlijk ook wel typisch Nederlands kampeerdagje te beleven!