Mölke

Nominatie Entree awards

Vakantiepark Mölke is genomineerd als ‘Best new holiday concept’! 

Vakantiepark Mölke is genomineerd voor de prestigieuze Entree awards, binnen de categorie Best new holiday concept! Deze awards behoren tot dé horeca en leisureprijzen van Nederland. De nominatie is enorme waardering voor de ontwikkeling die Mölke de afgelopen jaren heeft doorgemaakt tot het unieke en verrassende concept wat het nu is. 

De Entree awards worden uitgereikt aan toonaangevende, vernieuwende bedrijven in de hospitality-industrie. Binnen de categorie ‘Best new holiday concept’ staat Mölke in een rij met 4 andere prachtige gastvrijheidsbedrijven; bedrijven die in ontwikkeling zijn en ieder op een eigen wijze een verfrissend concept op de markt brengen. Allemaal nieuwe generatie bedrijven, die volgens Entree met hun nieuwe invalshoek een goede toevoeging zijn aan het bestaande leisure segment.  

Deze nieuwe invalshoek is bij Mölke luid en duidelijk: het nieuwe Slow Living concept is opgepikt door de jury (welke o.a. bestaat uit Ron Blauw) en wordt gewaardeerd. Voor wie het langzame leven zelf nog niet ervaren heeft, is Slow Living het beste te beschrijven als een nieuwe leefstijl waarbij je heel dicht bij jezelf blijft in de drukke wereld om je heen. Mölke activeert je om de eerste stapjes richting deze leefstijl te gaan zetten. Je gaat zelf verkennen hoe jij dit het liefst invult en Mölke faciliteert jouw fijne tijd. Sta op met een duurzaam streekontbijt en verken ‘s middags de prachtige natuur op jouw manier, of laat je meenemen door een goed boek terwijl je de Regge hoort kabbelen! Sluit de dag af in ons gloednieuwe restaurant, of in de hottub bij jouw bijzondere accommodatie. Laat je prikkelen en doe precies wat jij wil doen! Wil je wat geregeld hebben? Het wordt je gemakkelijk gemaakt. Alles is te boeken en te reserveren via de Mölke App.  

De nominatie voor de Entree awards heeft Mölke te danken aan zoveel meer dan haar eigen concept. Door de duurzame samenwerkingen met partners uit de festivalbranche, lokale overheden en (horeca)bedrijven uit de omgeving, wordt de ervaring die Mölke haar gasten wil bieden versterkt. Op het prachtige natuurpark wat Mölke op dit moment is, is een ruimte voor de natuurlijke kenmerken van de Sallandse Heuvelrug, het Reggedal en inheemse plantensoorten. Het fijne festivalsfeertje wat is opgebouwd biedt gasten de mogelijkheid om eindeloos te blijven ontdekken en Slow Living in vele vormen te komen ervaren. 

Binnenkort kan de jury al het moois wat in Zuna is opgebouwd aan den lijve ondervinden Tijdens een bedrijfsbezoek krijgt Mölke de kans om het vakantiepark aan de jury te laten zien, waarbij zij zullen letten op de uitvoering, de originaliteit, de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van het concept. De awards zullen op maandag 28 november door de drieëntwintig-koppige jury worden uitgereikt in Theater Amsterdam. 

Meer lezen over de Entree awards? Klik op deze link!