Mölke
Huisje met hottub

8x de leukste huisjes met hottub

Tips van Mölke: 8x de leukste huisjes met hottub

In 2021 hebben wij bij verschillende vakantiehuizen een hottub geplaatst. Wij vinden het belangrijk dat alle vakantiegangers kunnen genieten van onze Slow Living Experience. De huisjes met hottub zijn dan ook écht verschillend van elkaar. Een vakantiehuis met schitterend uitzicht, ligging aan het water of in een speciaal kinderthema? Lees onze blog en vind het vakantiehuisje dat bij jou past en waar je ontspannen dobbert in de hottub.

Je bent slechts 1 klik verwijderd van ontspanning #hetwasnognooitzomakkelijk 

 

↔️ Swipe voor meer foto's 

Ideaal voor stellen en vrienden

Dat zijn onze 4-persoons vakantiehuizen met hottub de River Lodge, Regge Cottage en River Cabin. Deze accommodaties bieden plek voor maximaal 4 personen en beschikken daarbij over 2 slaapkamers. Perfect voor een romantisch verblijf met z’n tweeën of een gezellig weekend weg met een stel vrienden. Vanuit de hottub bij de Regge Cottage heb je een schitterend uitzicht over het Twentse landschap. In deze glampingaccommodatie is zowel van binnen als van buiten veelvuldig gebruik gemaakt van hout, dit geeft een knus gevoel! Ook 's winters geniet je hier van glamping, de centrale verwarming zorgt voor een behaaglijk warme temperatuur. 

Zoek je een stijlvol ingericht vakantiehuis voor 4 personen, waar je in de hottub kunt plonsen? De River Lodge en River Cabin zijn, zoals de naam doet vermoeden, gelegen aan het water van de Regge en voorzien van een stijlvol interieur. De keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron en koel/vries combi zodat jij de lekkerste gerechten kunt bereiden. Neem plaats op het terras of de overdekte veranda om te smullen en genieten van een prachtig uitzicht. Wil je graag jouw hond meenemen op vakantie? Kies dan voor de River Cabin, hier is jouw hond van harte welkom!

Tip 1: River Lodge 4 personen

Regge Cottage met hottub | 4 personen

 

Tip 2: Regge Cottage 4 personen

River lodge met hottub | 4 personen

 

Tip 3: River Cabin 4 personen

River Cabin met hottub | 4 personen

 

Het leukste huisje met kinderen

Wil je samen met jouw kinderen genieten van een vakantiehuisje met hottub? Oók dat is mogelijk op ons vakantiepark in Overijssel. Kies voor de 5-persoons baby- & kinderbungalow voorzien van hottub. En ja, óók de kinderen mogen graag in de hottub plonsen en spetteren. Overal in deze woning is gedacht aan de kinderen. Jouw baby kan dankzij een drijfmaatje veilig en rustig dobberen in de hottub. Extra leuk voor de peuters, kleuters en jonge kinderen, de woning is volledig ingericht volgens een thema zoals de boerderij, water & natuur of ridders & prinsessen. Liggen de kinderen eindelijk in hun speciale bed? Dan hebben de ouders tijd om zonder geplons en gespetter te dobberen in de hottub 😉.

Op en top ontspanning!

Zeker weten dat je dat ervaart in onze Reggehooiberg geschikt voor 5 personen. Een unieke accommodatie gebaseerd op de bouw van een hooiberg. Naast de hottub zorgt ook de sauna voor de op en top ontspanning die we je beloofd hebben. De landelijke stijl van dit wellness vakantiehuis zorgt dat je je hier meteen thuis voelt. Een gezellige woonkamer, volledig ingerichte keuken en heerlijke bedden…. het enige wat nog rest is het hout van de hottub aansteken.

 

Tip 4: Baby- & kinderbungalow 5 personen

Baby- & kinderbungalow met hottub I 5 personen

 

Tip 5: Reggehooiberg 5 personen

Reggehooiberg met sauna en hottub | 5 personen

 

Voor grotere gezelschappen

Ook wanneer jouw gezin wat groter is, of je graag met een groep vakantie wilt vieren kun je bij ons in Twente een accommodatie met hottub huren. De nostalgische boerderij biedt plaats aan maximaal 6 personen. Extra fijn? Deze boerderij beschikt over een zeer ruime tuin met terras, waar ook de hottub te vinden is. Van de River Cabin is ook een 6-persoons variant. Ideaal wanneer jij graag verblijft in een luxe en stijlvol huisje met hottub. Eenmaal gesetteld in de hottub wil je er bijna niet meer uit. Geniet van de langsvarende bootjes, het schitterende uitzicht of blijf zitten tot de zon aan de horizon verdwijnt. 

Ja hoor, ook een verblijf in een groepsaccommodatie met hottub is mogelijk bij Mölke. De rietgedekte boerderij biedt plaats aan maximaal 14 personen. Geniet van een diner aan de lange tafel, goede gesprekken of gezelschapsspelletjes in de woonkamer. De boerderij beschikt over 7 slaapkamers met boxspringbedden, 2 keukens en 2 badkamers. Ruim voldoende plaats voor iedereen! Enige minpuntje? Niet iedereen past tegelijk in die overheerlijke hottub… Heb je een rimpelhuidje gekregen? Tijd om iemand anders te laten genieten van de hottub bij de groepsaccommodatie 🛀.

Tip 6: Vakantieboerderij 6 personen

Nostalgische vakantieboerderij met hottub | 6 personen

 

Tip 7: River Cabin 6 personen

River Cabin met hottub | 6 personen

 

Tip 8: Vakantieboerderij 14 personen

Luxe groepsaccommodatie met sauna en hottub | 14 personen

 

En, naar welk vakantiehuis gaat jouw voorkeur uit?

Zoals je ziet kun je overal genieten van heerlijk warm water in de houtgestookte hottub. Maar dat is zeker niet de enige ontspanning die je kunt beleven op ons park. Lees meer over onze Slow Living Experience… een altijd weekendgevoel waar je kunt doen wat je leuk vindt. Onze uitstekende faciliteiten en schitterende omgeving maken dit gevoel compleet. 

Reset jezelf bij Mölke #slowliving