Mölke
Stacaravan delen

Mölke lanceert nieuw concept: stacaravan delen

Nieuw: stacaravan delen

Vrijdag 9 mei is het nieuwe concept StacaravanDelen.nl gelanceerd door Vakantiepark Mölke in samenwerking met 4 andere campings in Overijssel namelijk Camping de Vossenburcht, de Noetselerberg, Krieghuusbelten en ’t Rheezerwold. Op StacaravanDelen.nl kun je vanaf nu een vakantie strippenkaart kopen met 50 en 100 strippen. Met deze strippenkaart kun je meerdere keren per jaar op vakantie bij één van de campings. Daarnaast geeft de strippenkaart korting op diverse leuke uitjes in Overijssel.

De strippenkaart is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om meerdere keren per jaar lang of kort op vakantie te gaan, maar geen eigen stacaravan of toercaravan willen aanschaffen. Zo heb je geen extra kosten aan onderhoud, verzekering, belasting en parkkosten. Bijkomend voordeel is dat je de strippenkaart met meerdere mensen kan aanschaffen en dus kunt delen! Een strippenkaart kost € 1250,- of € 2475,-.

Hoppen van camping naar camping

Door de unieke samenwerking kun je hoppen van camping naar camping. De ene week naar Zuna, de volgende keer naar Hardenberg en daarna weer een weekendje IJhorst of Nijverdal. Alle campings hebben een 4 tot 5 sterren waardering van de ANWB, een zwembad, restaurant en in de vakanties een recreatieteam. Wat ook erg leuk is dat er bij iedere stacaravan een bakfiets en een damesfiets staat. Zo kun je er gezellig op uit met het gezin!

De stacaravan

De stacaravans binnen het concept Stacaravandelen.nl zijn met zorg uitgekozen en hebben een moderne uitstraling. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een royale douche met wastafel en een apart toilet. De keuken is compleet ingericht met een 4-pits kookplaat en voldoende ruimte voor alle benodigde huishoudelijke apparatuur. Ook is er een geïntrigeerde koel- en vriescombinatie en combi-magnetron waarin de recreant ’s ochtends verse broodjes afbakt. De woonkamer beschikt over een royale bank in een designkleur en een eethoek met plaats voor 6 personen. Vanuit de woonkamer komt de gast op het ruime overdekte buitenterras waar het heerlijk vertoeven is op een zwoele zomeravond of op een moment dat de gast ondanks een spatje regen toch graag wil genieten van het buitenleven.

De plaatsen van de stacaravans zijn zorgvuldig ingericht en royaal van opzet. Elke plaats beschikt over een eigen schuur, voldoende tuinmeubilair, een eigen bakfiets en een damesfiets.

Meer weten of een strippenkaart aanschaffen?

Je vindt meer informatie op de website StacaravanDelen.nl, bel met onze receptie: 0548 – 51 27 43 of bekijk onderstaande video.