Holidaypark Mölke

Mölke wint Entree Award

Vakantiepark Mölke wint de Entree Award voor ‘Best new holiday concept’!

Vol trots kunnen we delen dat vakantiepark Mölke de winnaar is van een prestigieuze Entree award, binnen de categorie Best new holiday concept! De Entree awards behoren tot dé horeca en leisureprijzen van Nederland. Het winnen van deze award is een enorme waardering voor het concept wat we samen neerzetten in het mooie Zuna!

De Entree awards worden uitgereikt aan toonaangevende, vernieuwende bedrijven in de hospitalityindustrie. Naast Mölke stonden 4 andere prachtige gastvrijheidsbedrijven welke kans maakten op de award in de categorie ‘Best new holiday concept’. De genomineerden uit deze categorie zijn volledig nieuw óf gerestyled en een goede toevoeging op het bestaande leisure-segment. Bij het selecteren van een winnaar werd op onder andere gelet op de uitvoering, originaliteit, duurzaamheid en de toekomstbestendigheid van het concept.

Tijdens een bedrijfsbezoek kreeg de vakjury de kans om met eigen ogen te zien wat een mooi concept vakantiepark Mölke aan de Regge is. Er werd gesproken over de toekomst van Mölke, het ontstaan van het bedrijf en over waar het park nu is. Natuurlijk werd het bezoek afgesloten met een rondleiding langs alle afdelingen en faciliteiten op het vakantiepark.

De awards werden op maandag 28 november door de drieëntwintig-koppige jury uitgereikt in Theater Amsterdam.

Een aantal lovende woorden van de vakjury (welke onder andere bestaat uit Ron Blaauw):

“Er is heel goed nagedacht over het concept ‘slow living’. Dit probeert Mölke overal in door te voeren, maar wel met een jonge, festivalachtige sfeer. Langzaamaan zijn ze alle huisjes aan het vervangen. Het ziet er supergezellig uit. De jaarhuurders hebben een heel plan gekregen hoe ze kunnen verduurzamen en hoe ze hun huisjes kunnen laten aansluiten bij de look&feel van het park. De ondernemers betrekken dus de huurders echt bij het concept. Hierdoor creëren ze ook een hele diverse groep.

Ze hebben daarnaast ook over kleine dingen nagedacht die de jury aansprak. De speeltuinen voor de kinderen zijn bijvoorbeeld aangelegd op een manier waardoor ze altijd in het zicht zijn van de horecagelegenheden. Zodat de ouders op het terras kunnen zitten als de kinderen aan het spelen zijn. Eindelijk ook een vakantiepark dat voor de ouders echt een uitje is. Zo kan je er bijvoorbeeld ook cocktails drinken.

Het vaste restaurant ziet er prachtig uit, heel sfeervol en elk personeelslid begroet de gasten. Ook hebben ze een grote winkel waar lokale producten zoals kaas en wijn worden verkocht. In de zomer hebben ze op het terrein ook een erg lekker pop-uprestaurant. Overall ziet het er gewoon fantastisch uit; supermooie natuur en mooie tenten (van de tentenbouwer van Lowlands). De winnaar!”

Deze Entree award heeft Mölke allereerst te danken aan haar team. Het team wat iedere dag alles geeft om aan het concept Slow Living een fijne, bijpassende uitvoering te geven. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen een stukje Slow Living mee naar huis neemt na een verblijf op het park. Daarnaast heeft Mölke deze prachtige erkenning te danken aan de duurzame samenwerkingen met partners uit de festivalbranche, lokale overheden en (horeca)bedrijven uit de omgeving. Door samen te werken en te denken in kansen zetten we samen onze prachtige streek op de kaart.

Het winnen van de award bevestigt dat we samen iets moois aan het bouwen zijn, wat landelijk naamsbekendheid opbouwt. We zijn dan ook ontzettend trots op deze mooie erkenning voor vakantiepark Mölke en zijn gemotiveerd om Slow Living naar het volgende niveau te tillen!